BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Ay Mars Karesi İlişkilerde Gerginlik ve Stres Yaratabilir.

Ay Öğleden sonra 14:35’de Mars ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Bugün 25 Mart Salı..Mars günündeyiz…

Ay Oğlak burcundaki ilerlemesini sürdürüyor. Kararlı ve hırslı enerjiler ile birlikte sorumluluklarımız ve görevlerimize yoğunlaşabiliriz.

Sabah saatlerinde bir çok fikir zihnimizi meşgul edebilir, ve huzursuzluk hissedebiliriz.

Ay Öğleden sonra 14:35’de Mars ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Öğleden sonra ruhsal olarak gerginlik ve stres artabilir. Bu durum sosyal ilişkilerimize yansıyabilir ve huzurumuz kaçabilir. Kaza ve sakarlıklara karşı da temkinli olmalıyız.

Önemli işlerimiz ve görüşmelerimizi sabah saatlerinde yaparsak daha verimli olabilir. Öğleden sonra günlük rutinlere ve dinlenmeye zaman ayırabiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Sosyal çevreniz içerisinde sahip olduğunuz sorumluluklar ağırlık kazanabilir. Çevrenizdeki kişiler ve yakınlarınız bunları yerine getirmenizi bekleyeceklerdir; kendi isteklerinizi bugünlük ertelemeniz gerekebilir. Aksi halde ilişkilerinizde gerilim yaşayabilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Hukuksal bir konu ve dava ile ilgili gelişmeler sizi meşgul edebilir. Bununla ilgili görüşmeler ve fikir paylaşımları içerisinde olabilirsiniz. Zaman zaman oluşabilecek gerginliklere karşı temkinli olun. Daha önceden ihmal ettiğiniz bazı sorumluluklarla yüzleşebilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Ev bütçesiyle ilgili bazı yeni düzenlemeler yapma gereği görebilir ve bunun için kolları sıvayabilirsiniz. Evinizi paylaştığınız kişilerle çeşitli noktalar üzerinde konuşmanız da mümkündür. Yanınızda çalışan bir yardımcı ile ilgili düşünceleriniz değişebilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Ortaklı işlerinizdeki etkilerin devam edeceği bir gündesiniz. Eşiniz ile ev, mülk veya birlikte yaptığınız ortak bir yatırım ile ilgili düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Sizden bazı özel istekleri olabilir ve bunları yerine getirmek için fazladan vakit ayırabilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Yakın çevreniz ve akrabalarınız ile ilgili  konular günlük hayatınızda daha fazla yer alabilir. Bir akrabanızın sağlık problemi veya başka bir sorunu ile ilgilenebilir, kısa yollar yapabilirsiniz. Görüş ayrılığı yaşadığınız yakınlarınızla tartışma olasılığı yüksek temkinli olun. Komşularınızla olan ilişkilerinizde de dengeli olmaya çalışın.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Çocuklarla ilgili gelişmeler günün ana konuları arasında yer alabilir. Bir organizasyon veya parti ile ilgili güzel bir sürpriz veya sevindirici bir haber gününüze renk katabilir. Ancak bu durumun maddi açıdan sizi biraz zorlayabileceğini de unutmayın.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün tüm enerjinizi eviniz veya çalıştığınız ortamlara harcayabilirsiniz. Yaşadığınız ortam ile ilgili bazı kararlarınız olabilir. Yeni bir dekorasyon planı gündeme gelebilir ve gün boyunca zihninizde bazı tasarılar oluşturabilirsiniz. Ancak aynı ortamı paylaştığınız kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İlişkilerde dengeyi korumaya çalışın.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Yakın arkadaşlarınız veya komşularınızla neşeli ortamlarda bir araya gelebilirsiniz. Birlikte eğlenmenin yanında, sizi sıkan, kendinize sakladığınız dertleri de paylaşabilirsiniz. Bu konuşmalar sırasında yeni dedikodular ve gizli şeyler öğrenmeniz de mümkün. Öğreneceğiniz bazı konular sizi biraz sinirlendirebilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün kalabalık ortamlar ve alışveriş merkezlerinde bulunabilirsiniz. Vitrinlerin karşısında normalden daha fazla vakit geçirebilir, kendinizi tutamayıp çokça alışveriş yapabilirsiniz. Bunların bir çoğu gerçekte ihtiyacınız olmayan ürünler de olabilir. Kendinizle ilgilenmeniz elbette güzel, bütçenizi de fazla zorlamamalısınız.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün enerji ve motivasyonunuz çok yükselecektir. Bulunduğunuz ortamlarda tüm gözler üzerinizde olabilir. Bunu tüm olumlu yönleriniz ile insanları etkilemek için bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Üsteleriniz ve aile büyükleri ile olan ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sizden beklentileri artabilir.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Düşünceleriniz kendiniz üzerinde yoğunlaşarak içe dönmenizi sağlayabilir. Hislerinizi analiz etmeye, son günlerde yaşadıklarınızın üzerinizdeki etkilerini görmeye ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz.Bu iç gözlem sayesinde kararsız kaldığınız konular biraz daha netleşebilir.
 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Yeni bir sosyal ortama girmenizin mümkün olduğu bir gündesiniz. Bu herhangi bir hobi ve spor ile ilgili de olabilir. Yeni tanışmalar ve beklenmedik karşılaşmalar sizi heyecanlandırabilir. Hareketli durumlarda küçük kaza ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalı, riskli eylemlerde bulunmamalısınız.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI