BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,78
ALTIN 2.505,94

Ay Mars Karesi Huzursuzluk Verebilir.Sağduyulu Davranmalıyız..

Yengeç burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Satürn ile üçgen açı yapacak. Bugün evimizdeki veya iş yerimizdeki sorumluluklarımızla daha rahat ilgilenebiliriz.

Bugün 12 Şubat Merkür günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Satürn ile üçgen açı yapacak. Bugün evimizdeki veya iş yerimizdeki sorumluluklarımızla daha rahat ilgilenebiliriz.

Ay Güneş arasındaki görünüm zaman zaman bireysel davranma ihtiyacının artabileceğini de işaret ediyor. Bu nedenle  kişisel özgürlüklerimiz ile yakınlarımızın beklentileri arasındaki dengeyi korumaya çalışmalıyız.

Öğle saatlerinden İtibaren Ay Mars ile kare açı yapacak.

İçsel olarak daha huzursuz ve sabırsız hissedebilir, ani duygusal tepkiler verebiliriz. Küçük kazalar ve sakarlıklara karşı temkinli olmamız gerekiyor.

Ay 12:52’den itibaren boşluğa girecek ve akşam 21:15’te Aslan burcuna geçene kadar boşlukta kalacak.

Günlük yorumları öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz...

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan)
Ev hayatınızla ilgili gelişmeler olabilir. Detaylı bir temizlik, tamirat, tadilat, ev değiştirme, evsahibiyle yapılacak bir görüşme veya misafirler, günün ana konuları arasındaki yerlerini alabilirler.

 (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ortaklaşa kullandığınız bazı maddi kaynaklarla alakalı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yazılı bir sözleşmeye imza atmanız gerekebilir veya parayla ilgili bir görüşme için kısa bir seyahat yapabilirsiniz.


 (22 Mayıs – 21 Haziran)

Önümüzdeki dönemlerde harcamalarınız artabilir; bu nedenle, bugünden itibaren para konularını sağlama almaya başlayın. Beklemediğiniz anda, bir maddi destek de alabilirsiniz.


 ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sosyal yönünüz güçlenecek ve sizi sosyal hayatınıza daha fazla önem vermeye itecektir. Ancak, çevrenizdeki insanların hal ve tavırlarından sıkılıp tekrar kendi dünyanıza dönebilirsiniz.


(23 Temmuz – 23 Ağustos)

İç dünyanıza artık dinginlik gelmeye başlayacaktır. Bu esnada, dış dünyada hareketlenmeler olabilir. Beklenmedik bir anda yeni bir iş alabilir veya mevcut çalışmalarınızın karşılığında para alabilirsiniz.


 (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün, yeni bir çevreye gireceğiniz, yeni sosyal ortamlarda bulunacağınız, yeni ilişkiler kuracağınız bir dönemin başında olabilirsiniz. Ancak, evle ilgili bazı konular, bu sosyal yenilenme döneminde gündemde kalabilir.


 (23 Eylül - 23 Ekim)
Hiç beklemediğiniz bazı sorumlulukları yüklenmek durumunda kalacaksınız. İlk başta bunlardan memnun olmayabilirsiniz ama zaman içinde size bazı maddi ve manevi yararlar getirmeleri mümkündür.

 (24 Ekim - 22 Kasım )

Yabancılarla olan ilişkileriniz ile ilgili önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, uzak bir ülkeye yapılacak seyahat, eğitim için yabancı bir ülkeye gitme, bu dönemin konuları arasındadır.


 (23 Kasım-21Aralık)

Maddi konularda bazı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir dönemin başında olabilirsiniz. Bu fırsatları bugünlerde değerlendirebilirseniz, uzun vadede önemli yararlar sağlayabilirsiniz. 


 (21 Aralık – 20 Ocak)

İş hayatınızda veya özel yaşamınızda bir ortaklık kurmak üzere olabilirsiniz. Ancak; maddi konularda bir belirsizlik çıkarsa, temkini elden bırakmayın. İleride sürprizlerle karşılaşmamak için önlem alın.

 (21 Ocak – 18 Şubat)
İşlerinizin gittikçe yoğunlaşmaya başlayacağı bir dönemin arifesinde olabilirsiniz. Bu durum, önümüzdeki günlerde sizi yoracaksa da, beklediğinizden daha yüksek miktada para kazanmanızı da sağlayabilir.

 (19 Şubat – 20 Mart)
Duygusal yönünüz güç kazanabilir ve bu sayede romantik bir gün geçirebilirsiniz. Ancak, bazı konularda korku ve endişeler de taşıyabilirsiniz. Bugün, sadece günü yaşayın ve tadını çıkarın.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI