BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,78
ALTIN 2.505,94

Ay Mars Kare Açısı ile Duygusal Tepkilerimizi Yoğunlaştırabilir

Merkür bugün Koç burcuna geçiş yapacak. Merkür 24 Nisan’a kadar Koç burcunda kalacak. Bu süre içerisinde iletişimlerimizde ve düşüncelerimizde daha sabırsız, cesur ve girişken davranabiliriz.

Bugün 7 Nisan Pazartesi...Ay günündeyiz…

Ay gün boyu Yengeç burcunda ilerlerken güvenliğimiz, evimiz, ailemiz ve vatanımızla ilgili kavramları öne çıkarabilir. Bugün duygusal dengemizi korumada zorlanabilir, kırılgan ve huzursuz hissedebiliriz.

Ay sabah saatlerinde Güneş, öğleden sonra da Mars ile kare açı yapacak.

İlk dördün fazındaki Ay, Koç yeni ayının etkilerini hayatımıza daha fazla taşıyabilir. Özel ilişkilerde ve toplumsal kavramlarda gerginlik ve stres oluşabilir.

Kronik sağlık sorunları nüksedebileceği gibi, kaza ve sakarlıklarda artış gözlenebilir. Kendimizi güvende hissedebileceğimiz ortamlarda bulunmalı, riskli hareketlerden ve ani tepkilerden uzak durmalıyız.

Ay akşam 21:15’ de Satürn ile üçgen açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Merkür bugün Koç burcuna geçiş yapacak. Merkür 24 Nisan’a kadar Koç burcunda kalacak. Bu süre içerisinde iletişimlerimizde ve düşüncelerimizde daha sabırsız, cesur ve girişken davranabiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün, iletişim ve haberleşme trafiği azalmaya başlayıp size rahat bir nefes aldırabilir. Ayrıca, evinizle ilgilenmek için de vakit bulabilirsiniz. Aile ilişkilerine yönelmek veya ev yaşantınızla ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün, doğanızın iletişimci yönü hızla ön plana çıkmaya başlayabilir ve gün içinde insanlarla sürekli iletişim içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi ve görüşlerinizi paylaşma isteğiniz oldukça güçlenebilir.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Maddi içerikli konularla ilgilenerek geçireceğiniz bir günde olabilirsiniz. Fazladan harcamaları gözden geçirmek, yakın zamanda yapmak zorunda olduğunuz masrafları incelemek, bazı ayarlamalar yapmak isteyebilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Duygularınızı zaten çok güçlü olsa da bugün iyice öne çıkmaya başlayabilirler. Çevrenizi duygusal bir perspektiften izlemeniz ve algılamanız mümkündür. Bunu paylaşım için kullanın.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Dışarıdan bakıldığında neşeli olsanız da gününüzü derin düşünceler içinde geçirebilirsiniz. Gün boyunca, zihninizi toplamak için sakin bir yer bulmaya çalışabilirsiniz. Kendi başınıza birkaç saat geçirmek size gerçekten iyi gelebilir.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün, sosyal yönünüz güç kazanmaya başlayacaktır. Bu sayede, sosyal ilişkilerinize verdiğiniz önemin artmasını bekleyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmenin yanında, yeni insanlarla tanışmak da ana konular arasına girebilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Sorumluluklarınız sizin için büyük önem taşıyacaktır. Kendi ihtiyaçlarınızı ikinci plana atabilirsiniz. Görevlerinizi elbette önemseyin ama aralarda dinlenmeyi de ihmal etmeyin.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün, sizi değişim yapmaya itecek bir dürtü hissedebilirsiniz. Günlük hayatınız sizi sıkabilir ve heyecan aramaya başlayabilirsiniz. Değişik alanlara yönelmek, değişik deneyimler kazanmak istemeniz mümkündür.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Ev hayatınız veya aile ilişkilerinizle ilgili bazı beklenmedik gelişmeler yaşamanız mümkündür. Günün ana konuları, aile bireyleriyle ilgili bir sorunla ilgilenmek veya evinizde bazı tamirat veya tadilatlar yapmak olabilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün, tüm konsantrasyonunuzu ikili ilişkilerinize yöneltebilirsiniz. Bunun sebebi, duygusal yönünüzün ağır basmaya başlaması olacaktır. Yumuşak yaklaşımlar benimseyin.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün, yaşamdaki rahatlığınıza önem verebilirsiniz. Mekanlarınızda, cihazlarda, hatta görünümünüzde rahatlığa yönelik birçok değişiklik düşünmeniz ana konulardan olabilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Son derece keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Yaratıcı faaliyetler, hareketli sosyal ortamlar veya kişisel hobiler, günün ana konuları olabilir. Yaşamın canlı ve hoş taraflarına yönelmeniz mümkündür.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI