BIST 9.884
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.445,71

Ay Kova Burcunda...İdeallerimiz İçin Harekete Geçebiliriz.

Kova burcunda ilerleyen Ay güne bağımsız ve idealist enerjiler veriyor. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcundaki Satürn ile kare açı yapacak.

Bugün 14 Temmuz Pazartesi...Ay günündeyiz…

Kova burcunda ilerleyen Ay güne bağımsız ve idealist enerjiler veriyor. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcundaki Satürn ile kare açı yapacak. Kendimizi karamsar, endişeli ve kısıtlanmış hissedebiliriz. Ancak öğle saatlerinden itibaren bu etki yavaş yavaş kaybolabilir.

Mars Terazi burcundaki Kuzey düğüm ile kavuşacak. İlişkilerimiz ve amaçlarımız için atılım yapma dürtümüz artabilir.

Kova burcundaki Ay, öğleden sonraki saatlerde Kuzey düğüm, Mars ve Venüs ile üçgen görünüm yapacak. Bugün yapacağımız girişimler ve kuracağımız ilişkiler bizim için yol gösterici ve destekleyici olabilir.

Ay akşam 22:23’de boşluğa girecek. Gece saatlerinde mide ve sindirim sistemimiz daha hassas olabilir; fazla zorlamamalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Sosyal yönünüzün güçleneceği ve sizi her türlü sosyal faaliyete yönelteceği bir dönemdesiniz. Bugün, özellikle de belli hedefleri olan sosyal grupların çalışmalarına destek olabilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Saygı duyduğunuz büyüklerinizin istekleri doğrultusunda özel yaşamınızla ilgili yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Zor durumdaki bir aile bireyinin sorunlarını gidermek için çalışmanız gerekebilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Her zaman içinizde olan yeni şeyler öğrenme isteğiniz daha da güç kazanabilir. Sohbetleri bilgi alışverişine dönüştürmeye daha eğilimli olabilir, öğreneceğiniz her şeye büyük önem verebilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Karakterinizin duygusal yönünün her şeyin önüne geçmesi mümkündür. Bu durum sizi, çevrenize karşı da oldukça duyarlı hale getirecektir. Girmeyi düşündüğünüz ortamları da sakin ve sessiz olanlar arasından seçmelisiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Çevrenizdeki kişileri çok büyük görmeyin; onların eksiklerinin farkına varın ve bunları hoş görün. Aşırı beklentilerden kaçının. Bu şekilde, ilişkileriniz ve sosyal planların işlerliği ile ilgili daha iyi bir gün geçireceksiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Çevrenizdeki kişilerin sizden beklentilerini göz ardı etmemeye çalışmanız gereken bir gündesiniz. Bir akrabanızın sağlık sorunu veya özel bir problemi günlük rutinlerinizi etkileyebilir. Karamsar düşünceler gereksiz endişeler yaratabilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Yaratıcılığınız, sınırlarını zorlamaya başlayabilir. Eğer imkanınız varsa, vaktinizi yaratıcı faaliyetlere ayırın. Böylece, konsantre olamadığınız şeyleri halletmek için çabalamaz, yeteneklerinizi de değerlendirmiş olursunuz.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Aile içi ilişkilerinin gündemde olacağı bugün, özellikle de akşam saatlerinde kalabalık bir aile toplantısına katılabilirsiniz. Bazı aile üyeleri, sohbet etmekten daha çok, aileyle ilgili önemli konuları konuşmak isteyebilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Yakın arkadaşlarınızla olumlu bir iletişim içerisine gireceğiniz bir gündesiniz. Keyifli sohbet ortamları yaratın ve konuyu problemlere getirmeyin. Hafif sohbetler, küçük şakalaşmalar bugün size büyük keyif verecektir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Aklınızın sürekli olarak parasal konulara takılmasını engelleyin. Bugün, pek de gerçekçi olmayabilirsiniz ve yapacağınız planları ileride değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Vaktinizi başka alanlarda değerlendirin.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Duygusal yönünüze öncelik tanımaya başlayacağınız bir gün içindesiniz. Duygusal yaşamınıza, çevrenizdekilerin duygusal ihtiyaçlarına, kendi içinizde kıpırdanan hislere odaklanmanız mümkündür.
 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Geçmiş hatıralarınızı canlandıracak bir eşyanız elinize geçebilir. Ancak geçmişin etkisinde kaldığınız zaman yeni girişimlerde bulunmanız da zorlaşıyor. Yeni şartlara uyum sağlayabilmek için duygularınızın etkisinde  kalmamalısınız.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI