BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.248,16

Ay Kova burcuna geçiyor

Zihnimiz çok hızlı çalışabilir ve ilginç fikirler üretebiliriz. Aynı zamanda huzursuzluk ve stres de oluşabilir. Konuşmalarımızda

Bugün 20 Eylül Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Ay 02:51’de Kova burcuna geçecek. Önümüzdeki iki gün gelecek hedeflerimiz, projelerimiz, toplumsal ve evrensel kavramlar, bilim ve teknoloji ile ilgili konular günlük yaşamımızda daha fazla yer alabilir.

Sabah erken saatlerde AY Mars ile birleşip, Boğa burcunda Uranüs ile dik açı yapacak. Zihnimiz çok hızlı çalışabilir ve ilginç fikirler üretebiliriz. Aynı zamanda huzursuzluk ve stres de oluşabilir. Konuşmalarımızda kullandığımız sözcüklere dikkat etmeliyiz; kinaye içeren sert ve kırıcı sözler ilişkilerimizi zorlayabilir. Duyacağımız bazı haberler ve sürpriz teklifler günlük rutinlerimizi değiştirebilir.

Mars ve Uranüs arasında etkinleşen dik açı kaza potansiyelini arttırıyor. Günlük işlerimizde hevesli, meraklı ve girişken davranabiliriz. Ancak hızlı, sabırsız ve dürtüsel hareketlerden uzak durmalıyız.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Akrep burcundaki Venüs ile dik açı yapacak. Bu saatlerde kişisel durum ve ilişkilerde memnuniyetsizlikler oluşabilir. Bedensel ve ruhsal gerginlikler hissedebiliriz. Bu nedenle özellikle kadın figürlerle ilişkilerde gerginlikler oluşabileceği için daha özenli olmalıyız…