BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Ay Koç Burcunda...Fazla Cesaret Gereksiz Riskler Aldırabilir

Koç burcunda ilerleyen Ay güne girişken ve canlı enerjiler veriyor. Ancak Ay sabah saatlerinden itibaren Uranüs ile Kavuşarak, Mars, Plüton ve Jüpiter ile gergin açılar yapacak.

Bugün 27 Nisan Pazar...Güneş günündeyiz…

Koç burcunda ilerleyen Ay güne girişken ve canlı enerjiler veriyor. Ancak Ay sabah saatlerinden itibaren Uranüs ile Kavuşarak, Mars, Plüton ve Jüpiter ile gergin açılar yapacak.

Bugün stres ve huzursuzluk hissedebileceğimiz gibi, tepkilerimizi kontrol etmemiz de zorlaşabilir. Dürtüsel hareketler ve ani tepkiler ilişkilerde çatışmalara yol açabilir. Kaza ve sakarlıklara karşı da temkinli olmalıyız. Baş ağrısı, migren, diş, eklem vb kronik sorunlar artış gösterebilir.

Koç burcundaki Ay 13:02’den itibaren boşluğa girecek ve gün boyu boşlukta kalacak.

Güneş ve Neptün arasında sextile açı kesinleşiyor. Bugün ruhsal dengemizi korumak ve dinlenmek için zevk aldığımız, ruhsal, manevi ve sanatsal konularla ilgilenebiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Sağlığınıza eskisinden de fazla önem vereceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmek, spor gibi sağlığınızı korumanıza yardım eden faaliyetlerle daha çok yönelmek ana konulardan olabilirler.
 

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün düşüncelerinizin sonu gelmiyor gibi görünebilir. Ufkunuzu açacak bilgilere ulaşmak, bilgiye sahip insanlarla görüşmek için girişimlerde bulunabilir, ihtiyacınız olan bilgiler için kişisel araştırmalara girişebilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Sosyal faaliyetlere daha çok katılmaya başlayacağınız bir dönemin ilk gününü geçirebilirsiniz. Kalabalık sosyal aktivitelerde kendinizi ön plana çıkarıp ilgi toplamanız mümkündür.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün, görev ve sorumluluklarınızla ilgili olarak bazı noktaları tartışmak isteyebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak düşüncelerinizi ifade etmeniz ve görevlerden bazılarını başkalarına devretmeniz ana konulardan olabilir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Fikir alışverişleri ve araştırmalara yönelebilirsiniz. Kısa bir mesleki eğitim programına dahil edilmeniz de gündeme gelebilir. Edineceğiniz bilgiler, iş veriminizi artırmanızı sağlayacaklardır.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün içinize kapanma eğilimine girebilir, insanlardan uzaklaşıp yalnız kalmaya çalışabilirsiniz. Aklınızdan geçenleri ya da iç dünyanızı insanlara açmadan önce değerlendirmek istediğiniz şeyler olabilir.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemi başlatabilir. Sosyal hayatınızda bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Farklı yaklaşımların karşılıklı etkileşim yoluyla kişiler arasında yayılacağı bir dönemin içerisindesiniz. Kendi yaklaşımlarınızda değişikliklere gitmek de ana konu olabilir. Buna direnmeyin; yararlı olabilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Dinlenmek için içinize çekildiğinizde, paylaşım ve dışavurumu tamamen kesmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde zihniniz yorgun olabilir ama yine de iç dünyanıza odaklanıp bazı şeyleri incelemeniz de mümkündür.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

İş hayatındaki iletişimin artmaya başlayacağı bir döneme girebilirsiniz. Ekip üyeleri, iş arkadaşları veya üstlerle bazı konular üzerinde fikir alışverişinde bulunmanız mümkündür. İnsanlar, sözlerinizden etkilenebilirler.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün, çevrenizle iletişim kurma ve etkileşim içine girme isteğinizde yoğun bir artış olabilir. Yaşamınızda önemli olan herhangi bir konuyu insanlarla uzun uzun konuşmak veya tartışmak ihtiyacı duyabilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün, maddi konuların hayatınızda daha büyük önem arz etmeye başlayacağı bir dönemin ilk günü olabilir. Paranızı, mülklerinizi ve yatırımlarınızı daha iyi değerlendirebilmek için uzmanlarla görüşebilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI