BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.417,31

Ay Jüpiter Uyumu Aile İlişkilerini Güçlendirebilir

Başak burcunda ilerleyen Ay öğlen 12:14’ de Yengeç burcundaki Jüpiter ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Bugün 6 Haziran Cuma... Venüs günündeyiz…

Başak burcunda ilerleyen Ay öğlen 12:14’ de Yengeç burcundaki Jüpiter ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Sabah saatlerinde ev ve aile ilgili işlerle meşgul olabilir, verimli sonuçlar alabiliriz. Anne, aile ve yakınlarımız ile olan ilişkiler de olumlu olabilir.

Güneş Uranüs arasındaki sextile açı özgür, bireysel ve yaratıcı enerjiler veriyor. Orjinal ve sürpriz kavramlarla karşılaşabiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Çevrenizin beklentileri bu dönem içerisinde yaşamınızda daha önemli hale gelebilir. Zor durumda kalan insanların destek talepleri ile karşılaşabilirsiniz. Kişilerin memnuniyeti için çabalayabilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Şansınızın yüksek olacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Güzel fırsatlar siz çaba göstermeden ayağınıza geliyormuş gibi görünebilir. Bunlar hazır yakınınızdayken değerlendirmeye bakın.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Değişikliği seven yönünüz güç kazanabilir ve ev ortamında değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz. Evinizi paylaştığınız kişilerle aklınızdaki değişiklik planlarını tartışmak günün konusu olabilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Çevrenizdeki insanlar bugün sizi daha kolay anlayacaklardır. Bu nedenle, aklınızda dolaşan fikirleri onlara açmaktan çekinmeyin. Stratejilere yeni açılımlar getiren kişi haline gelmeniz mümkün olacaktır.
 

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Gayrimenkullerinizle ilgili gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir dönemdesiniz. Mülklerinizi oldukça iyi biçimde değerlendirme şansları yakalayabilirsiniz. Bunları kullanmalısınız.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Bu nedenle düşüncelerinizi saklamayın. Öyle şeyler söyleyebilirsiniz ki, iş hayatınızda birçok şey değişim sürecine girebilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Sakin bir gün geçirebilirsiniz. Çevreyle iletişiminiz azalabilir. Sessiz ve hareketsiz bir ortamda biraz dinlenmek, sükunetin keyfini sonuna kadar çıkartmak isteyebilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Sosyal yaşamınızda hareketlenmeler olabilir. Çevreden alacağınız davetler sayıca artacaktır. Yeni gruplar içerisine girebilir, değişik kişilerle tanıştırılabilirsiniz. Yurtdışı, yabancı kültürler, yüksek öğrenim ile ilgili yardımlar alabilirsiniz.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bu dönem içerisinde alacağınız bir eğitim, gelecekte iş hayatında da size artı puan kazandırabilir. Çevrenizin, özellikle de büyüklerinizin eğitimle ilgili yaratabileceği fırsatları değerlendirmeye çalışmalısınız.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Özel hayatınızda yabancı uyruklu kişilerle tanışabilirsiniz. Bu insanlar, düşünce yapıları ve fikirleri ile sizi etkileyebilirler. Onların bakış açılarını tam olarak kavramaya çalışabilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Eşinizin üzerine olan maddi varlıklarla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu konuda kendisine yol gösterebileceğiniz gibi, bunlarla ilgili girişimleri doğrudan siz de yapabilirsiniz. Çalışma şartlarınızı iyileştirecek bazı maddi destekler bulmanız da mümkün.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Evlilikle ilgili olarak güzel bir döneme girdiniz. Eşinize ayıracak daha fazla vakit bulabilir, onun gönlünü yapabilirsiniz. İlk başta sizi birbirinize çeken romantizm, ilişkinizde yine öne çıkabilir.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI