BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.445,03

Ay Jüpiter Kavuşumu İyimser ve Şanslı Enerjiler Veriyor

Yengeç burcunda ilerleyen Ay sabah 09:33’ de Jüpiter ile birleşecek ve boşluğa girecek.

Bugün 1 Haziran Pazar..Güneş günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay sabah 09:33’ de Jüpiter ile birleşecek ve boşluğa girecek.

Ay gün boyu Yengeç burcunda ve boşlukta olacak.

Duygusal hasiyetler artabilir; evimiz, yakınlarımız, vatanımız, güvenliğimiz ile ilgili konular öne çıkabilir.

Kendimizi daha iyimser ve huzurlu hissedebiliriz. Gün boyu sevdiklerimiz ve ailemize zaman ayırabilir, evimizle ilgilenebiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Aileyle ilgili konulara duygusal yaklaşabileceğiniz bir gündesiniz. Her zamankine göre daha kırılgan olabilirsiniz. Hemen alınmamalı, ilk önce insanların ne kastettiğinden emin olmalısınız.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Gününüz iletişim açısından oldukça yoğun geçebilir. Yakın çevrenizden bir çok telefon almanız olasıdır. Kısa bir gezi ve tatil gündeme gelebilir. Kardeşleriniz ve ailevi konularla ilgili sohbetler yapabilirsiniz…

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Düşünceleriniz maddiyatla ilgili konular üzerinde yoğunlaşabilir. Arzu ettiğiniz bazı alışverişleri yapmak için uygun bir gündesiniz. Alışverişleriniz eviniz ve yakınlarınız için olabilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

İlişkilerinizde inisiyatif sahibi olan kişi haline gelebilirsiniz. Ne hissettiğinizi ve ne istediğinizi bilmeniz, ilişkilerinizi yönlendirmek konusunda da bilinçli hareket etmenizi sağlayacaktır.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün sakin zaman geçirme isteğiniz artabilir. Kendi içinize çekilmeniz ve dış dünyayla etkileşiminizi azaltmanız mümkündür. Evinizde yalnız kalabilir, dinlenebilir ve evle ilgili faaliyetlere zaman ayırabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün sosyal ortamlar ve kalabalıklar içerisinde yer almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan bazı davetler almanız mümkün. Ya da siz bir toplantı planı yapabilirsiniz. Etrafınızda ne kadar çok arkadaşınız olursa, keyif de o kadar artabilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Günlük yaşamınızdaki görev ve sorumluluklar ön planda olabilir. Aile ve ev ile ilgili konularda meşguliyetleriniz artabilir. Çevrenizdeki kişileri memnun etmek için kişisel isteklerinizden bazı fedakarlıklar yapabilirsiniz…

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün ufuklarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Çevrenizi daha farklı bir pencereden izlemeniz mümkündür. Bu, etrafınızda görmeniz gereken yeni şeyler olabileceği için size fayda sağlayacaktır.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Maddi konular öncelikleriniz arasında yer alabilir. Yeni bir harcama planı yapmaya yönelebilirsiniz. Eviniz ve aileniz için alışveriş yapabilir, küçük yatırımlarınızdan fayda sağlayabilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Özel yaşamınızdaki bir gelişmeden dolayı destek isteyebilir ve çevrenizdeki kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Ortak hareket etmenin faydalarını kısa zamanda içerisinde göreceksiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bazı yakınlarınız adına yapmanız istenen şeyler gözünüzde birer görev haline gelebilir ve dinlenmeye çekilmeden önce bunlarla ilgilenebilirsiniz. Harcadığınız emek ve iyi niyetiniz yakınlarınız tarafından takdir edilecektir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Birçok açıdan huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle aşk ilişkinizdeki uyum size büyük keyif verebilir. Çocuklarla sıcak iletişim de günün getireceği hoş etkiler arasında yer alabilir.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI