BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Ay İkizler Burcunda ve Boşlukta...Boş Sözler ve Dedikodulara Dikkat!

İkizler burcundaki Ay sabah ve öğle saatlerinde boşlukta olacağı için bugün kararsız ve değişken enerjiler altında olabiliriz.İletişim ve hareket çok yoğunlaşabilir.

Bugün 30 Mayıs Cuma...Venüs günündeyiz…

İkizler burcundaki Ay sabah ve öğle saatlerinde boşlukta olacağı için bugün kararsız ve değişken enerjiler altında olabiliriz.

İletişim ve hareket çok yoğunlaşabilir. Gün boyu yazılı, sözlü iletişim, kısa seyahatler, haberler, dedikodular, yakın çevre ile ilgili konular bizi meşgul edebilir.

Akşam 17:14’ de Ay Yengeç burcuna geçecek. Duygusal, hassas, içe dönük enerjiler altında olacağız. Yengeç burcundaki Ay Merkür ile kavuşacak ve Venüs ile olumlu görünüm altında olacak.

Ailemiz, yakınlarımız, sevdiklerimiz ile birlikte olabilir, sohbet yapabilir, yemek toplantıları ve sosyal etkinliklere katılabiliriz. Aile, ev, emlak, mülk ve para ile ilgili konularda sevindirici haberler de alabiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün fikirlerinizi korkusuzuca ileri sürmenizi sağlayacak kararlılığa sahip olabilirsiniz. İnsanlar, ne demek istediğiniz kolayca anlayacaklardır. Kararlılığınızı kaybetmeyin ama zorlayıcılıktan da elbette kaçının.


 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Yakın çevre, kardeşler veya komşularla iyi ilişkiler kurabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı sosyal toplantılara katılabilir, kısa gezi ve seyahatlere yapabilirsiniz. Duygularınızı dile getirmek bugün daha kolay olacaktır. Keyifli haberler alabilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün kendinizi dünyadan gizlemeyin. Kalabalıklara karışın ve kendinizi ön plana çıkarın. Olumlu yönlerinizin ışıldayacağı gün içerisinde herkesi kendinize hayran bırakma şansınız olacaktır.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugünü de bazı konular üzerinde düşünerek geçirebilirsiniz. Bazı gelişmeleri kendinize saklamış olabilirsiniz ve gün içerisinde bunlarla ilgili ne yapacağınız hakkında düşünceler içinde olabilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Sosyal hayatınızla ilgili bir dileğinizin gerçekleştiğini göreceğiniz bir gün geçirmeniz mümkündür. Sosyal yaşamdaki hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Beklemediğiniz bir yoldan yeni bir müşteri bulabileceğiniz bir gündesiniz. Bu kişiyle iş ilişkileriniz, beklediğinizden daha tatmin edici olabilir. Çevrenizi iyi kollamalısınız.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün uzun bir yolculuğa çıkma planı gündeminize taşınabilir. Uzak bir ülkeye yapacağınız seyahat ile yeni yerler görme, yeni şeyler öğrenme fırsatını da yakalamış olacaksınız.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Ev bütçesini düzenleme işine girişebilirsiniz. Kısılmasını isteyeceğiniz bazı masraflar ev halkını belki memnun etmeyebilir ama bunun gerekliliğini kısa zaman içinde anlayacaklardır.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bu dönem içerisinde özel yaşamınızdaki kişilerin size bazı konularda karşı gelmesi mümkündür. Anlaşmazlıklar çıkarsa konuyu kapatın ve ilgili tartışmaları yapma işini ileri bir güne erteleyin. Zorlamalar bir getiri sağlamayacaktır.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Kendiniz veya mekanlarınız için yeni şeyler alma isteği duyup alışverişe çıkabilirsiniz. Dolu bir cüzdanla gidip bolca fatura ile dönmemeye dikkat etmelisiniz. Tutumlu yönünüzü ön plana çıkarın.


 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Hiç beklemediğiniz anda karşınıza gelen olumlu gelişmeler, programınızda ani değişiklikler yapmanızı gerektirebilirler. Bunlar, önemli fırsalar doğuracaklardır. Önceliği onlara verin.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Evinizle ilgili bazı değişiklik planları kurgulayabilirsiniz. Mevcut evinizin görünümünü değiştirmek veya yeni bir eve taşınmakla ilgili olarak ev halkıyla bir konuşma yapmanız mümkündür. İnsanların beklentilerini de dikkate alın.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI