BIST 9.551
DOLAR 32,51
EURO 34,83
ALTIN 2.488,87

Ay İkizler Burcunda İlerlerken Hareketli ve Meraklıyız

İkizler burcunda ilerleyen Ay hareketli ve iletişim yönünden güçlü bir gün vaad ediyor.

Bugün 12 Ekim Pazar...Güneş günündeyiz…

İkizler burcunda ilerleyen Ay hareketli ve iletişim yönünden güçlü bir gün vaad ediyor. Sabah ve öğle saatlerinde birden fazla değişik konuyla ilgilenebilir, karışık düşünceler içerisinde olabiliriz.

Bugün yakın çevremiz, kardeşlerimiz, komşularımız, akrabalarımız biraz daha fazla hayatımıza dahail olabilir ve çok fazla haber duyabiliriz.

Akşam saatlerinde Ay, Terazi burcundaki Venüs, Koç burcundaki Uranüs ve Aslan burcundaki Jüpiter ile uyumlu görünümler yapacak. Ruhsal olarak keyifli ve iyimser enerjiler altına girebiliriz. Sosyal ilişkiler, seyahatlar, kültürel faaliyetler rahat ve verimli ilerleyebilir.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İletişimin ön planda olacağı bugün içerisinde yakın çevrenizden birçok kişi sizinle görüşmek için kapınızı çalabilir. Sizden öğüt de isteyebilirler, yaşamlarındaki güzel bir gelişmeyi paylaşmayı da arzu edebilirler.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Maddiyata verdiğiniz önemin artabileceği bir gündesiniz. Sahip olduğunuz maddi varlıklarla ilgili düşünceler içerisine girebilirsiniz. Bu varlıklarla ilgili bazı planları tekrar gündeme alabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Tüm dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz bir dönemdesiniz. Yetenekleriniz ve karakteriniz ön plana çıkıp iş hayatındaki adımlarınızı kesin biçimde şekillendireceklerdir. Kendinize güvenin ve kişiliğinizi ortaya koyun.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün daha içe dönük olabilir ve bazı şeyleri sorgulamaya başlayabilirsiniz. Dış etkenlerin müdahalesinin zayıf olacağı bugün tüm dikkatiniz iç dünyanıza odaklanabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sosyal yönünüzün güçleneceği bir gündesiniz. Boş vakitlerinizi kalabalık sosyal ortamlarda geçirmeyi isteyebilirsiniz. Ancak; eğlenirken yaptığınız harcamalara dikkat etmeniz gerekebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Üstleriniz, iş hayatındaki konumunuzla ilgili olarak ciddi planlar yapıyor olabilirler. Emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Yaklaşım veya yöntemlerinizde değişikliklere gitmeyi faydalı bulacağınız durum ya da gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Burcunuzun esneklik özelliği sayesinde bu değişikliği kolayca başarmanız mümkün olacaktır.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Beklemediğiniz bir kaynaktan, hiç hesapta olmayan bir miktar para alabileceğiniz bir gündesiniz. Bunu bir hayır işinde kullanmayı düşünmeniz mümkündür.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Bugün tüm boş vakitlerinizi eşinize ayırmak isteyebilirsiniz. Kendisini memnun edecek hoş sosyal aktivitelere katılabilir, lüks bir ortamda akşam yemeği yiyebilirsiniz. Size anlatmak isteyeceklerini de dikkatli dinlemelisiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kendi üzerinizdeki disiplini gereğinden fazla sıkı tutmakta olduğunuzu düşünerek biraz rahatlamak isteyebilirsiniz. Küçük zevklerle dinlenip, size keyif veren boş zaman aktivitelerinize ağırlık verebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Aşk hayatınızın ön plana çıkmasının mümkün olduğu bir gündesiniz. Kişilerden daha çok toplumun geneline yönelik bir burç olsanız da bugün tek bir birey olarak sevdiğiniz kişiye odaklanabilir, ona bol vakit ayırabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sevdiğiniz aile bireylerinden büyük aile toplantıları için davetler alabileceğiniz bir gündesiniz. Ailenin toplanması ile meydana gelecek ortam içerisinde oldukça keyifli zamanlar geçirebileceğiniz için davetleri reddetmeyin.

Astrolog Demet BALTACI