BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.431,44

Ay İkizler Burcunda! Hareketli ve Eğlenceli Bir Gün Bizi Bekliyor

Sabah ve öğle saatlerinde etkinleşecek Ay Güneş üçgen açısı kendimizi dengeli ve huzurlu hissetmemizi sağlayacağından çevremizle daha uyumlu ilişkiler kurabiliriz.

 

Bugün 9 Şubat Güneş günündeyiz…

İkizler burcunda ilerleyen Ay hareketli bir tatil gününü işaret ediyor.

Sabah ve öğle saatlerinde etkinleşecek Ay Güneş üçgen açısı kendimizi dengeli ve huzurlu hissetmemizi sağlayacağından çevremizle daha uyumlu ilişkiler kurabiliriz.

Yakın çevremiz,ailemiz, akrabalarımızla zaman geçirmek, seyahat ve geziler yapmak için uygun bir gündeyiz.

Öğleden sonraki saatlerde Ay Mars ile üçgen açı yapınca enerji ve motivasyonumuz daha da yükselebilir.

Sosyal organizasyonlar ve toplantılara katılabilir, ilişkilerde yeni adımlar atmak için daha cesur davranabiliriz.

Ay gece 23:10’dan itibaren boşlukta olacak.

Yarın sabah 08:32’de Yengeç burcuna geçiş yapacak.

Günlük yorumları öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz...

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen öğrenebilirsiniz... )

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün fikirlerinizi korkusuzuca ileri sürmenizi sağlayacak kararlılığa sahip olabilirsiniz. İnsanlar, ne demek istediğiniz kolayca anlayacaklardır. Kararlılığınızı kaybetmeyin ama zorlayıcılıktan da elbette kaçının.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bir becerinizi veya amatör olarak ilgilendiğiniz bir uğraşı paraya çevirme fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik bir kişi size böyle bir şansı sunarsa fazla çekimser kalmayın.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 
Bugün kendinizi dünyadan gizlemeyin. Kalabalıklara karışın ve kendinizi ön plana çıkarın. Olumlu yönlerinizin ışıldayacağı gün içerisinde herkesi kendinize hayran bırakma şansınız olacaktır.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)
Bugünü de bazı konular üzerinde düşünerek geçirebilirsiniz. Bazı gelişmeleri kendinize saklamış olabilirsiniz ve gün içerisinde bunlarla ilgili ne yapacağınız hakkında düşünceler içinde olabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Sosyal hayatınızla ilgili bir dileğinizin gerçekleştiğini göreceğiniz bir gün geçirmeniz mümkündür. Sosyal yaşamdaki hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)
Beklemediğiniz bir yoldan yeni bir müşteri bulabileceğiniz bir gündesiniz. Bu kişiyle iş ilişkileriniz, beklediğinizden daha tatmin edici olabilir. Çevrenizi iyi kollamalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
Bugün uzun bir yolculuğa çıkma planı gündeminize taşınabilir. Uzak bir ülkeye yapacağınız seyahat ile yeni yerler görme, yeni şeyler öğrenme fırsatını da yakalamış olacaksınız.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )
Ev bütçesini düzenleme işine girişebilirsiniz. Kısılmasını isteyeceğiniz bazı masraflar ev halkını belki memnun etmeyebilir ama bunun gerekliliğini kısa zaman içinde anlayacaklardır.

YAY (23 Kasım-21Aralık)
Bu dönem içerisinde özel yaşamınızdaki kişilerin size bazı konularda karşı gelmesi mümkündür. Anlaşmazlıklar çıkarsa konuyu kapatın ve ilgili tartışmaları yapma işini ileri bir güne erteleyin. Zorlamalar bir getiri sağlamayacaktır.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)
Kendiniz veya mekanlarınız için yeni şeyler alma isteği duyup alışverişe çıkabilirsiniz. Dolu bir cüzdanla gidip bolca fatura ile dönmemeye dikkat etmelisiniz. Tutumlu yönünüzü ön plana çıkarın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)
Hiç beklemediğiniz anda karşınıza gelen olumlu gelişmeler, programınızda ani değişiklikler yapmanızı gerektirebilirler. Bunlar, önemli fırsalar doğuracaklardır. Önceliği onlara verin.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)
Evinizle ilgili bazı değişiklik planları kurgulayabilirsiniz. Mevcut evinizin görünümünü değiştirmek veya yeni bir eve taşınmakla ilgili olarak ev halkıyla bir konuşma yapmanız mümkündür. İnsanların beklentilerini de dikkate alın.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI