BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Ay Güneş Karesi ile Kararlarımızı Gözden Geçirebiliriz

Kova burcunda ilerleyen Ay İlk dördün fazında… Sosyal ve toplumsal kavramlar ön plana çıkarken, bireysel hedefler yerine grup çalışmaları ile ilgilenebiliriz.

Bugün 31 Ekim Cuma..Venüs günündeyiz…

Kova burcunda ilerleyen Ay İlk dördün fazında… Sosyal ve toplumsal kavramlar ön plana çıkarken, bireysel hedefler yerine grup çalışmaları ile ilgilenebiliriz. Yeniay döneminde ortaya çıkan fikir ve eylemler bugün bazı sonuçlar doğurabilir ve farkındalıklar ortaya çıkarabilir.

Amaçlarımız doğrultusunda daha kararlı hareket edebileceğimiz gibi, yön değişiklikleri de yapabiliriz. Kişisel istek ve hırslarımız ile toplumun ve ait olduğumuz grubun menfaatleri arasında ikilemler yaşamamız mümkün.

Bu nedenle günün ilk yarısında özel ve sosyal ilişkilerimizde bazı gerginlikler meydana gelebilir. İdealist ve sosyla enerjiler kişisel hırslarımızı frenleyebilir.

Akşam saatlerinde Kova burcundaki Ay, Terazi burcundaki Merkür ve Kuzey düğüm ile üçgen açı yapacak. İletişim yönümüz güçlenirken, olaylara objektif ve tarafsız yaklaşabilir, orjinal ve yaratıcı fikirler üretebiliriz. Özel ve sosyal yaşamımızda kuracağımız ilişkiler hedeflerimiz doğrultusunda bize yardımcı olabilir.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sosyal yaşamınızın canlanacağı bir gündesiniz. Kendinizi birden kalabalıklar içerisinde bulursanız şaşırmayın. Alacağınız davetleri reddetmeyin ve etkilerin tadını çıkarın. İlginç kişilerle tanışabilirsiniz ve bunlar aniden romantik bir boyuta da taşınabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ailenin içerisinde önemli bir konuyu görüşmek üzere toplantı yapabilirsiniz. Konuşmalar ailedeki yaşlı üyeler, mülk ve miras ile ilgili kavramlar üzerine yoğunlaşabilir. İletişim rahat akacağı için birbirinizi anlamanızve ortak karar vermeniz kolay olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Haftasonu için kısa bir seyahat ve gezi planlayabilirsiniz. Sevdikleriniz ve çocuklarınızla ile iletişimin güçlü olacağı bugün yeni şeyler öğrenmeniz de mümkün. Eğitim konularında Jüpiter’in desteği yıl boyunca devam edecek. Yabancı dil veya herhangi ilgi duyduğunuz bir konuda eğitim almak için daha kararlı davranabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sonunda arzu ettiğiniz hayalinizdeki eve sahip olabilir ya da kiralayabilirsiniz. İhtiyacınız olan parayı uygun bir kredi ile veya aile desteği temin etmeniz mümkün. Kutlama yapmak için uygun bir gündesiniz. Yakınlarınızı güzel bir mekanda ağırlayabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Mutlusunuz ve bunu paylaşma ihtiyacı içerisindesiniz. Vaktinizi eşinize ayırabilir, sizden beklentilerini dinleyebilirsiniz. Kendisini güzel bir akşam yemeğine çıkarabilir, ardından kaliteli bir sosyal ortamda hoş saatler geçirebilirsiniz. Nazik sözler ve iltifatlar gecenizi daha romantik hale getirebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün alışverişe çıkarsanız değerli ürünleri uygun bir şekilde satın almanız mümkün. Uzun süre verimli bir şekilde kullanabileceğiniz eşyalar sanatsal ve estetik değerler de taşıyabilir. Akşam saatlerinde sevimli bir arkadaş veya komşunun ziyareti gününüzü renklendirebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Aşk yaşamınızdaki uyum size oldukça keyifli bir gün geçirtebilir. Bugün her şeyi konuşmanız, tüm konularda sorunları çözüp anlaşmaya varmanız hiç de zor olmayacaktır. Günü unutulmaz kılmak için lüks bir mekana gidebilir, sanatsal bir etkinliğe katılabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Ev yaşamınıza eskisine oranla daha fazla önem verebilir ve göz ardı ettiğiniz konuların üzerine gitmeye başlayabilirsiniz. Ufak tefek de olsa ilişkilerdeki pürüzleri gidermek önceliğiniz olabilir. Kaybettiğiniz ve bir süredir aradığınız değerli bir eşyanızı bulabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Çevrenizle iletişiminizin açık olacağı bir gündesiniz. Entelektüel yönünüzü ön plana çıkarıp insanlara ilginç bulacakları birçok şey anlatabilirsiniz. Tüm gün çevrenizde bir kalabalık olabilir. Dahil olacağınız bir grupla kısa bir gezi veya seyahate çıkabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kariyer yaşamınızda değerinizin anlaşıldığını hissedebilirsiniz. Bir terfi ile ödüllendirilmeniz ve kazançlarınızda artış olması mümkün. Bunlar hemen olmasa bile işaretleri gelmeye başlayabilir. İş arkadaşlarınızdan sizi kutlayanlar olacağı gibi, gizli gizli kıskakananların da bulunduğunu unutmayın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Merkür ve Jüpiter sizi tüm gücüyle desteklerken hoşlandığınız kişilerle iletişim kurmaya çalışın. İş veya özel ilişkilerinizde şans sizden yana ve isteklerinizin geri çevrilmesi imkansız görünüyor. Alacağınız haberler neşenizi daha da arttırabilir. Yurtdışı ile iletişim halinde olmanız mümkün. Yabancı kökenli bir sevgili veya iş ortağı gündemde olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Günü ruhsal ve bedensel sağlık ve arınma için değerlendirebilirsiniz. Meditasyon, şifa ve enerji çalışmaları zihinsel ve bedensel dengenizi korumanıza yardımcı olabilir. Detoks ve arınma diyeti uygulamak isterseniz, uzmanların önerilerine kulak verin. 

Astrolog Demet BALTACI