BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.492,89

Ay Güneş ile Uyumlu...Huzur ve Güven Bulmak Kolay.

Boğa burcunda ilerleyen Ay ağır, sabit enerjiler veriyor. Gün boyu maddi manevi güvenliğimiz ile ilgili konular öne çıkabilir.

Bugün 21 Temmuz Pazartesi...Ay günündeyiz…

Boğa burcunda ilerleyen Ay ağır, sabit enerjiler veriyor. Gün boyu maddi manevi güvenliğimiz ile ilgili konular öne çıkabilir. Rahatımıza biraz fazla düşkün olabiliriz. Bu durum hareketsizlik ve tembelliğe de yol açabilir.

Ay Güneş arasında ki sextile açı huzurlu ve dingin bir enerji verdiği için ilişkilerimize de olumlu yansıyabilir. Çevremizdeki kişilere anlayışlı ve sabırlı yaklaşabiliriz. Kişisel zevklere ve lezzetli tatlara düşkün olabiliriz. Sevdiklerimizle ve ailemizle bir araya gelip, yemek yemek her zamankinden daha keyifli olabilir.

Boğa burcundaki Ay 17:13’ de boşluğa girecek. Kısa bir süre boşlukta kalacak olan Ay, akşam 19:37’ de İkizler burcuna geçiş yapacak. Akşam ve gece saatlerinde daha hareketli ve değişken enerjiler devrede olacak.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Başarıyı, sağladığınız maddi getiri ile ölçebileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu nedenle, yeni kazançlar vaat eden tüm projeler konusunda istekli ve girişken olacaksınız. Fırsatları yoktan var etmeniz mümkündür. 

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bu dönemde insanlar size bakarken gördüklerinden çok hoşlanacaklar. Bu nedenle etrafınızda sürekli bir kalabalık bulunabilir ve girdiğiniz her ortamın gözdesi olabilirsiniz. Size gösterilen ilgi hoşunuza gidecektir.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Kendi kendinizi analiz etmeye girişebileceğiniz bir dönemdesiniz. Zayıf gördüğünüz noktaları dürüstçe tanımlayabilir ve geliştirmek için adım atabilirsiniz. Bu, daha da gelişmeniz açısından yararlı olacaktır. 

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Sosyal yönünüzün baskın olacağı bir gün geçirebilir, eğlenceye yönelik sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yanınızda bulunan arkadaşlarınız, kendilerine ayırdığınız vakit sayesinde memnuniyet duyabilirler. 

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Yakın çevrenizdeki kişilerin ilgi talepleri olabilir. Çeşitli nedenlerden kendilerine vakit ayırmakta zorlanırsanız, durumunuzu sakince ve açık şekilde izah edin. Böylece size anlayış göstereceklerdir. 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün, masraflarınızın düşmeye, bütçenizin rahatlamaya başladığını görebilirsiniz. Azalan harcamaların cebinizde bıraktığı parayı, uzun zamandır istediğiniz uzun bir seyahate çıkarak değerlendirme düşüncesinde olabilirsiniz. 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Özel yaşamınızdaki bir girişimde, başkalarıyla birlikte ortak kullandığınız kaynaklarla ilgili inisiyatif kullanmanız gerekebilir. Dengeli düşünce yapınız doğru hamleyi yapmanızı sağlayacaktır; kendinize güvenin. 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

İlişkileriniz, daha yumuşak bir seyir izleyecektir. Gerilimler, tartışmalar ve eleştiriler azalacak, iletişime hoşgörü hakim olacaktır. Özellikle maddi konularda rahatlama olması günün konusu haline gelebilir. 
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Çevrenizdeki kişilerin beklentilerine büyük önem yükleyebilir ve bunları karşılamayı görev sayabilirsiniz. Boş vakitlerinizi çevredeki kişileri mutlu etmeye harcayarak biraz yorulabilir ama kendiniz de büyük memnuniyet duyabilirsiniz. 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Sevdiğiniz kişiler, çocuklarınıza zaman ayırabilir, eğlenceli zaman geçirmek için organizasyonlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi heyecanlandıracak karşılaşmalar söz konusu. Kendinizi mutlu ve şanslı hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Evinizde zaman geçirebilir, bahçe ve toprak işleriyle uğraşabilirsiniz. Dinlenmek, aile üyeleri ile bir arada olmak sizi mutlu edebilir. Yemek daveti verebilir, günün bir kısmını hazırlıklara ayırabilirsiniz. Yakınlarınızın yardım ve desteğini daha fazla hissedebilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Geziye çıkma ve yeni yerler ile insanlar görme isteğiniz artacaktır. Bu nedenle, önümüzdeki günlerin ana konusu seyahat olabilir. Yapacağınız yolculuk, çeşitli yönlerden size heyecan ve tatmin duygusu verecektir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI