BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,77
ALTIN 2.492,69

Ay Boşlukta, Merkür Retro!..Kararsız Bir Gün...

Ay sabah 05:04’de Satürn ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Gün boyu boşlukta ilerleyecek olan Ay akşam 20:22’de Terazi burcuna geçiş yapacak.

Bugün 17 Şubat Ay günündeyiz…

Başak burcunda ilerleyen Ay sabah 05:04’de Satürn ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Gün boyu boşlukta ilerleyecek olan Ay akşam 20:22’de Terazi burcuna geçiş yapacak.

Bugün bir çok işle ilgilenmemiz gerekebilir. Evde ve ofiste birikmiş, ertelenmiş işler ve günlük rutinlerimiz bizi meşgul edebilir.

Ancak Ay boşlukta ve Merkür retro olduğu için kararsızlıklar, anlaşmazlıklar, belirsizlikler oluşabilir. Gün boyu koşturmaca devam ettiği halde, işlerimizden net bir sonuç almakta zorlanabiliriz.

Önemli konuşmalar, toplantılar yapmak yeni kararlar almak için Ay’ın boşlukta olduğu saatler çok uygun olmayabilir.

Akşam ve gece saatlerinde Terazi burcunda ilerleyecek olan Ay ilişkiler, sevgi, aşk, sanat ve estetik ile ilgili kavramları öne çıkarabilir.

Günlük yorumları öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz...

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan)
Yakın çevrenizden insanlar, özel yaşamınızdaki sorumlulukları paylaşma önerisinde bulunabilirler. Bunları geri çevirmeyin; zamanınız ve enerjiniz, size, ileriki günlerde başka bir alanda gerekli olabilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yeni bir ilişki fırsatı yakalayabilirsiniz ama öncelikle karamsar düşünceler içine girmekten kaçının. Yaratıcılığınızı kendinizi öne çıkarmakta kullanın ve günün sosyal fırsatlarını değerlendirmeye yoğunlaşın.

 (22 Mayıs – 21 Haziran)

Maddi konulara odaklanmaya çalışabileceğiniz bir gündesiniz. Bu maddi konular, evinizi veya bazı aile bireylerini yakından ilgilendirebilirler. Dikkatinizi toplarsanız doğru adımları atmanız kolay olacaktır.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yoğun bir iletişim ile etkileşimin ana temalar olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Çeşitli görüşme veya yazışmalar yapabilir, uzun sohbetler veya ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.
 

(23 Temmuz – 23 Ağustos)

Parasal konular günün ana temalarını oluşturacaklardır. Hayatınızın herhangi bir alanı ile ilgili maddi hususlarla ilgilenebilirsiniz. Bazı müdahaleler yapıp şartları daha da iyileştirmeniz mümkündür.

 (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün kısa vadeli hedeflerinizle ilgili süreçleri hızlandırmanın yollarını bulabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir ortamda tanışacağınız bir kişi, bu konuda aracılık ederek işi çok daha kolaylaştırabilir.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim)
Bugün bir içe dönme ve hislerinizi gözden geçirme günü olabilir. Bazı gelişmeler karşısında kararsız kalmış da olabilirsiniz ve ne tip adımlar atmanız, süreci nasıl idare etmeniz gerektiğini değerlendirmeye çalışabilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım )

Çeşitli sosyal ortamlar içinde bulunabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. İnsanlarla iletişiminizin artması da bu ortamlarda oldukça faal olmanızı, insanların size çekilmesini sağlayacaktır.
 

 (23 Kasım-21Aralık)

Bugün oldukça güçlü olacak ve kariyerinizin geleceğinin parlak olması için kararlı adımlar atmayı tasarlayacaksınız. Büyük planlara yönelebilir, bunları uygulamaya geçirmek için sabırsızlanabilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak)

Kendinizi yenileme ve daha da geliştirme isteğiniz artabilir. Gelişmek istediğiniz alanda insanlardan bilgi talebinde bulunabilir, birçok kaynak araştırabilir veya bir eğitim programına başvuruda bulunabilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat)
İş yaşamınızda maddi boyutu olan bir konuyla ilgili son derece orijinal, parlak bir fikir bulabilirsiniz. Sorumluluk alanınız finansman olmasa bile, bu fikri, uygun ortamlarda, ilgili kişilere aktarın.

 (19 Şubat – 20 Mart)

Boş vakitlerinizi eşinize ayırabilir ve kendisine güzel bir gün geçirtmeye önem verebilirsiniz. Gün için programı kendisinin yapmasına izin verin ve bunu itiraz etmeden kabul edin.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI