BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.435,22

Ay Boğa Burcunda...Keyif ve Zevkler Ön Planda

Boğa burcunda ilerleyen Ay sakin ve güvenli enerjiler veriyor. Bugün rahatımıza ve keyfimize düşkün olabilir, zevk aldığımız konularla ilgilenebiliriz.

Bugün 10 Ekim Cuma...Venüs günündeyiz…

Boğa burcunda ilerleyen Ay sakin ve güvenli enerjiler veriyor. Bugün rahatımıza ve keyfimize düşkün olabilir, zevk aldığımız konularla ilgilenebiliriz. 

Toprak, bahçe işleri, yeme, içme, dinlenme ve maddi konular ön planda olabilir. İştahımız çok artacağından sevdiğimiz yiyecekleri aşırı tüketmemiz mümkün. Mutfakta daha fazla zaman geçirebiliriz. 

Sevdiğimiz kişilerle bir araya gelmek, yemek toplantıları düzenlemek için uygun bir gündeyiz. Ay Plüton üçgen açısı kendimizi güçlü ve güvende hissetmemize imkan verebilir. Çevremizdeki güçlü kimselerden yardımlar alabiliriz.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sosyal yaşamınızdaki güzellikler sebebiyle fazlasıyla iyimser olabilirsiniz. Maddi konularla ilgili bazı çalışmalar yapmak zorunda kalırsanız, gerçekçi bakış açısını kaybetmeyin. Alışveriş etme isteğiniz artıyor. Eviniz için alışveriş yapabilirsiniz. Gıda reyonlarında çok zaman geçirmeniz mümkün.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugünü kendinize ayırıp bedensel bakımınız ile ilgilenebilirsiniz. Saç, makyaj, giyim kuşam için bazı uygulamalar ve alışverişler yapabilirsiniz. Daha önceden hiç denemediğiniz değişik tarzları da cesaretle uygulayabilirsiniz. Uzman ve deneyimli kişiler size yol gösterebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

İç dünyanız hareketli olsa da dışarıya fazla yansıtmayabilirsiniz. Bu nedenle hislerinizi bugünlük kendinize saklayın. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarak hobilerle ilgilenebilir, sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz. Maneviyat ve ruhsal çalışmalar da sizi bugün çok rahatlatabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çeşitli sosyal faaliyetlere katılabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ancak, dış etkenlerden etkilenmeye açık olduğunuzdan, gergin ortamlardan kaçınmanız gerekecektir. Girdiğiniz ortamlarda duyacağınız bazı dedikodular sizi rahatsız edebilir. Uyumlu insanlarla zaman geçirmeye çalışın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugünkü eylemleriniz ile insanların zihnindeki imajınızı daha da geliştirme şansınız var. Bonkör yönünüz ön plana alın ve çevrenizdeki kişiler için çabalayın. Gösterdiğiniz ilgi ve cömertlik karşısındaki tavırları kişilikleri hakkında önemli ipuçları verebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Eğitim durumunuzu daha da geliştirmek için bazı eğitim programlarını inceleyebilirsiniz. Önümüzdeki dönemlerde kayıt için bir başvuru yapmanız mümkündür. Aklınıza takılan maddi problemler için kısa süre sonra çözüm yolları bulmanız mümkün.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün bir arkadaşınızdan size borçlu olduğu meblağı isteyebilirsiniz. Ufak tefek şans oyunlarından, küçük çekilişlerden de ödüller kazanmanız günün ana konularından olabilirler.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Boş vakitlerinizin tümünü eşinize ve partnerinize ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Kendisiyle paylaşımlarınız yoğunlaşacaktır. Birlikte yapacağınız faaliyetlerden daha çok zevk alacaksınız; kendi köşenize çekilmeyin.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Bir sohbet esnasında bir genel sağlığınız ya da fazla kilolarınızla ilgili sorununuzu dile getirebilir ve çevrenizden bir kişinin önerisi ile bir uzmandan randevu alabilirsiniz. Yeni sağlık uygulamaları, spor ve diyet programına başlamayı düşünebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Aşk hayatınızın son derece olumlu etkilerle altında olabilir. Romantik yakınlaşmalar, heyecan verici mesajlar kalbinizi çarptırabilir. Siz de karşınızdaki kişiyi mutlu edecek küçük jestler hazırlayıp, sürpriz yapabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Ailenize karşı sahip olduğunuz görev ve sorumluluklar, sürekli olarak zihninizi meşgul edebilirler. Artık ailevi görevlerinize normalden daha fazla ağırlık vermeniz gerekebilir. Evde yapılması gereken rutin işlerle daha fazla ilgilenebilir,  hatta bazı işlerinizi ofise gitmeden evden yürütebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gününüzün son derece hareketli geçme olasılığı vardır. Çevrenizle olan ilişkilerinizde ve her türlü iletişiminizde artış olabilir. Bu durum, sosyal yönünüzü tatmin ederek size büyük keyif verebilir. Komşularla bir araya gelip keyifli sohbetler yapabilir, bir süredir görmediğiniz kişilerle hasret giderebilirsiniz.

Astrolog Demet BALTACI