BIST 8.888
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.240,97

Ay Boğa burcunda ilerliyor

Önümüzdeki iki gün Boğa burcunda ilerleyecek olan Ay maddi manevi güvenliğimiz, para ve kişisel zevklerle ilgili konuları öne çıkarabilir.

Bugün 21 Kasım Çarşamba... Merkür günündeyiz...

Ay 02:43’de Boğa burcuna geçecek. Önümüzdeki iki gün Boğa burcunda ilerleyecek olan Ay maddi manevi güvenliğimiz, para ve kişisel zevklerle ilgili konuları öne çıkarabilir.

Sabah saatlerinde Ay Balık burcundaki Mars ile uyumlu görünümde olacak. Daha huzurlu ve güvenli hissedebileceğimiz bu saatlerde, duygularımızı iyi ifade edebilir, bazı maddi fırsatlarla da karşılaşabiliriz. Zevkler ve lezzetli yiyeceklere karşı iştahımız artabilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Oğlak burcundaki Satürn ile üçgen görünüm yapacak. Güven ve istikrarı sağlayabileceğimiz bu saatler iş, kariyer ve maddi konularda verimli değerlendirilebilir. Enerjimizi keyifli  konulara yönlendirebilir, pratik ve somut sonuçlar alabiliriz.

Gece saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile uyumlu görünümde olacak. Gizli ve bilinmeyen konulara gece saatlerinde ilgimiz artabilir. Merak ettiğimiz kavramları öğrenmek için sezgilerimiz yol gösterici olabilir.