BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.426,72

Ay Boğa Burcunda Boşlukta, Merkür Retro!..Ağır Bir Gün...

Boğa burcunda ilerleyen Ay sabah 06:50’de Akrep burcundaki Satürn ile karşıt açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Bugün 7 Şubat Venüs günündeyiz…

Boğa burcunda ilerleyen Ay sabah 06:50’de Akrep burcundaki Satürn ile karşıt açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Güne karamsar ve sıkıntılı başlayabiliriz. Maddi konularda yetersizlik hissedebileceğimiz gibi, günlük işlerimizde bazı engel ve gecikmelerle karşılaşmamız da mümkün. Ay gün boyu boşlukta olacak. Merkür retrosunun da başlaması ilişkilerimizde ve girişimlerimizde zorluklar çıkarabilir.

Bugün yeni girişimler, alış verişler, önemli toplantı ve anlaşmalar için şartlar verimli olmayabilir. Zorunluluklarımız varsa temkinli olmalı ve otorite kavramları ile olan ilişkilerimizde uyum gösterip, inatlaşmamalıyız. Günlük rutin işlerimizle ilgilenmek ve dinlenmek için günü değerlendirebiliriz.

Ay akşam saat 20:45’de İkizler burcuna geçiş yapacak. Akşam saatlerinde günün durgun enerjileri dağılarak yerini daha hareketli ve canlı enerjilere bırakabilir.

Günlük yorumları öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz...

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen öğrenebilirsiniz... )

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Sahip olduğunuz maddi değerler ile ilgili düşünceler içerisine girebilirsiniz. Karşınıza çıkan küçük bir yatırım fırsatını tartışmak için bazı aile üyeleri ile görüşmeleriniz olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Tüm ilişkilerinizde kontrolü ele alma isteğiniz olabilir. Yeri geldiğinde kendinizi akışa bırakmayı bilmelisiniz. Ayrıca, kendi isteklerinizi de fazla ön planda tutmamaya özen gösterin.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 
Bugün iç dünyanızda kısa bir seyahat yapmanız gündeme gelebilir. İçinizde tutup dışarı yansımalarına izin vermediğiniz duygularınızı incelemeniz ana konu olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)
Son derece lüks ortamlarda gerçekleştirilen sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. Mekan ve insan kalabalığı sizi memnun edebilir ancak masraflarınız da artabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Çevrenizdeki kişilere yapmış olduğunuz sayısız iyiliğin ve onlara yardım eli uzatmayı görev bilmenizin karşılıklarını görebileceğiniz bir gündesiniz. Büyük bir destek ve hediyeler günün konuları olabilirler.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)
Kökü yabancı kültürlerde olan düşünce ve sistemlerin etkisinde olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yaklaşımlarınızı değiştirip çevreniz içerisinde daha farklı tutumlar benimseyebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
Bir yakınınız, unutmuş olduğu borcunu bugün geri ödeyebilir. Eğer uzun zamandır ödenmeyen bir borç varsa, bunu ilgili kişiye hatırlatmanız da gerekebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )
Evlilikle ilgili etkilerin yoğun olacağı bir gündesiniz. Eşinizle birbirinize daha fazla zaman ayırabilir, eski günlerdeki hoş olayları bir kere daha hatırlayarak keyifli sohbetler yapabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)
Yaşamınızda size rahatlık getireceğine inandığınız değişiklikleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Kısıtlamalardan ve stresten kurtulma isteğiniz her şeyin önüne geçebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)
Aşk hayatınızda olumlu bir gün geçireceksiniz – ilişkinizin yoğunlaştığı bir dönemdesiniz. İletişim yeteneğiniz yaratıcılığınızla birleşince sevdiğiniz kişi ile muhteşem diyaloglar kurabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)
Ev ortamında yapmak istediğiniz değişiklikleri, evi paylaştığınız kişilere açabilirsiniz. Onları ikna etmek için uzun bir görüşme yapmanız günün ana konusu olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)
Yakın çevrenizle iletişiminizin güçlenmesi empati kurmanızı ve insanların sorunlarını daha kolay anlamanızı sağlayabilir. Bunu, onlara yardım eli uzatmak için bir fırsat olarak görün.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI