BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Ay Boğa burcuna geçiyor

Günlük işlerde ve özellikle para ve maddi alanlarda planda olmayan ani gelişmelerle karşılaşabiliriz.

Bugün 10 Haziran. Pazar... Güneş günündeyiz...

Ay sabah 07:03’de Boğa burcuna geçecek. Önümüzdeki iki gün Boğa burcunda ilerleyecek olan Ay maddi manevi güven ihtiyacımızı arttırabilir.

Ay sabah saatlerinde Uranüs ile birleşecek. Heyecanlı ve dürtüsel olabileceğimiz için ani tepkilerimizi kontrol etmeliyiz. Günlük işlerde ve özellikle para ve maddi alanlarda planda olmayan ani gelişmelerle karşılaşabiliriz.

Ay Boğa burcunda ilerlerken kişisel zevkler, keyif ve konfora yönelik beklentilerimiz artabilir. Bugün iştahımızı da kontrol etmekte zorlanabiliriz. Diyet uygulayanların daha fazla dikkat etmesi gerekebilir.

Akşam saatlerinde Ay, Satürn ile uyumlu, Mars ile de dik açı yapacak. Sabırsız ve dürtüsel tavırlar maddi manevi zarar verebilir, sağduyulu ve kontrollü olmalıyız. Satürn açısı bu anlmada destek olabilir, sorumlu ve disiplinli olabiliriz. Kişisel hedeflerimiz ve arzularımızla ilgili çevremizdeki tecrübeli ve olgun kişilerin destek ve tavsiyelerinden yararlanabiliriz. Bu bizi gereksiz risklerden zorluklardan koruyabilir. Gece saatlerinde sakin kalabileceğimiz ortamlar yaratıp önümüzdeki haftanın işlerini planlayabiliriz.