BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,60

Ay Başak Burcunda...Günü Verimli Değerlendirebiliriz

Ay sabah 06:37’ de Başak burcuna geçecek. Bugün küçük ayrıntılara ve detaylara daha fazla dikkat edebilir, düzenli hareket etmek isteyebiliriz.

Bugün 29 Temmuz Salı...Mars günündeyiz…

Ay sabah 06:37’ de Başak burcuna geçecek. Bugün küçük ayrıntılara ve detaylara daha fazla dikkat edebilir, düzenli hareket etmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde Ay Mars olumlu açısı enerjimizi daha pratik kullanmamıza yardım edebilir.

Günlük programımızı oluşturabilir, onun dışına çıkmak istemeyebiliriz. Çevremizdeki kişilere karşı daha eleştirel davranabiliriz. Küçük kusurlar gözümüzden kaçmayabilir.

Akşam saatlerinde Ay Neptün karşıtlığının etkisi ile alınganlık ve duygusal karışıklıklar yaşayabiliriz. Ay Başak burcunda iken sindirim sistemimiz daha hassas olacaktır. Beslenmemize dikkat etmeli, aşırılıktan uzak durmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Sağlığınıza her zamankinden daha çok dikkat etmeye eğilimli olacaksınız. Kötü alışkanlıkları terk etmek, sağlıklı beslenmek, spor yapmak gibi kavramlar, gözünüzde gittikçe daha da büyük bir önem kazanmaya başlayacaklardır.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Dış dünyadan beklentilerinizi dile getirme isteği duyacaksınız. Çeşitli sosyal ortamlarda kendinizi ifade edebilirsiniz. Bunu yaparken, iletişimdeki açıklığın da desteğini alacak ve önemli konulara değinebileceksiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Ev yaşantınız, sizin için daha büyük bir önem taşımaya başlayacaktır. Evle ilgili konulara işle ilgili olanlara göre öncelik verebilir, akraba ilişkilerini gözden geçirebilir, vaktinizi ailenize ayırmayı düşünebilirsiniz.
 

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Boş vakitlerinizi kendinize çok yakın gördüğünüz insanlarla birlikte yapacağınız faaliyetlere ayırabilirsiniz. Sadece faaliyetler değil, sohbetler de öne çıkabilirler. Önemli paylaşımlar olması mümkündür.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Zihniniz sürekli maddiyat ile meşgul olacaktır. Özellikle de düzenli geliriniz ve taşınmazlarınız ile ilgili bazı düşüncelere sahip olabilirsiniz. Bunlar ve ilgili konuları, yakın çevrenizle paylaşmaya ihtiyaç duymanız da mümkündür.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Çevrenizle iletişime geçmek için büyük bir ihtiyaç hissetmeye başlayabilirsiniz. Paylaşmak istediğiniz önemli konular veya problemleriniz olmasa bile sadece iletişim kurmak dahi sizi ve çevrenizdekileri mutlu edebilir.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

İç dünyanızda yaşadıklarınızın dışa yansımasını engellemek, her şeyi kendi içinizde halletmek isteyeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu durumdayken, iç dünyanıza odaklanıp orada olanlara düzen vermek faydalı olabilir.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması mümkündür. Bu, dıştaki etkenlerden daha çok, sizin yalnızlığa göstereceğiniz dirençten kaynaklanacaktır. Arkadaşlarınızı yanınıza alıp kendinizi evin dışına atabilirsiniz.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün kendinizi oldukça güçlü hissedebilirsiniz. Çevrenizin isteklerini karşılamak için daha fazla çaba sarf edebilir, sözler vererek yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bunlar çok sayıda olsa bile altından kalkacaksınız.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Seyahat, eğitim, fikir tartışmaları gibi konular, günün ana temaları olabilir. Tüm bunlar, birbirleriyle bağlantılı halde, bir zincir de oluşturabilirler. Daha geniş bir bakış açısı kazanmak, yeni yaklaşımlar benimsemek oldukça kolay olabilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bir tanıdığınızın maddi bir sorunu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Herhangi bir amaç için ortak kullanılan bir mülkle ilgili gelişmeler de günün konuları arasına girebilir ve bunu ortak kullandığınız kişilerle bazı konuları tartışabilirsiniz.
 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Yakın çevrenizle çok daha iyi anlaşabileceğiniz ve uyum içerisinde olacağınız bir gündesiniz. Sohbetleriniz daha tatmin edici olacaktır. Gün için yapılan programlara itiraz gelmesi pek mümkün değil. Bugünün tadını çıkarın.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI