BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,95
ALTIN 2.447,53

Ay Başak Burcunda...Detaylar Arasında Kaybolabiliriz.

Ay 02:08’de Başak burcuna geçecek. İş, hizmet, çalışma, sağlık, hijyen ile ilgili kavramlar ön planda olabilir.

Bugün 19 Ekim Pazar...Güneş günündeyiz…

Ay 02:08’de Başak burcuna geçecek. İş, hizmet, çalışma, sağlık, hijyen ile ilgili kavramlar ön planda olabilir. Tatil günü olmasına rağmen birikmiş işlerle ve detay gerektiren konularla ilgilenebilir, düzenlemeler yapabiliriz. 

Ay, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapacağı için tüm bu işlerde bazı karışıklıklar ve yanılgılar da söz konusu olabilir. Merkür’ün de retro olması zihnimizi ayrıntı ve detaylara odaklamada zorlanabileceğimizi işaret ediyor. Kusursuz olmaya çalışmak ve mükemmeli aramak bugün bizi yorabilir. Kendimize ve çevremize karşı toleranslı ve anlayışlı olmaya çalışmalıyız.

Sindirim sistemimiz hassas olabileceği için beslenmemize dikkat etmeli, fazla yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmalıyız.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün oldukça rahat olabilir ve iş yaşamına konsantre olmak istemeyebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken şeyler varsa dikkatinizi toplayın. Zihniniz dağınık olabileceği için bazı karışıklıklar ve unutkanlıklar günlük işlerinizi etkileyebilir. Beslenmenize özen göstermeli, sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Eğlence ve sosyal etkinlikler sizin için ön planda olabilir. Sevdiğiniz kişi veya yakın arkadaşlarınızla hoş faaliyetlerde bulunabilir, size keyif veren birçok sosyal aktiviteye katılabilirsiniz. Uzun süredir görmek istediğiniz filmi izleyebilir, merak ettiğiniz restorantta yemek yiyebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Geçmişin etkisinde kaldığınız duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Odak noktanız bugün aileniz olabilir ve onlarla ilgili güzel gelişmelerle keyiflenebilirsiniz. Akrabalarınızı eve davet edebilir, anılar ve eski günler hakkında uzun konuşmalar yapabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Zihniniz duygularınızın etkisinde kalabileceği için belli bir konuya odaklanmada ve objektif olmakta zorlanabilirsiniz. Manevi ve ruhsal kavramlar daha fazla ilgi alanınızda olabilir. Yakın çevreyle iletişiminiz artabilir, komşular ve akrabalardan ilginç haberler duyabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Maddi konularla ilgili düşünceleriniz ağırlık kazanabilir. Önümüzdeki günlerde birikimlerinizle ilgili yeni tasarruflarda bulunma isteğiniz ön planda kalmaya devam edecektir. Daha önceden vermiş olduğunuz borçları geri alma konusunda endişeleriniz olabilir. Kısa bir süre sonra maddi konulardaki belirsizlikler netleşebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün kendinizi oldukça dinç hissedebilirsiniz. Yaşamın keyifli yanları sizi çekecektir. Kendinize güzel hediyeler ve ödüller vermek için son derece uygun bir gündesiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenebilir, güzellik ve estetikle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Hareketlilikten ve çevreyle yoğun iletişimden kaçabileceğiniz bir gündesiniz. Boş vakitlerinizde sakin bir köşeye çekilip kafanızı dinlemek bugün en büyük arzunuz olabilir. Bugün uykuya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Bilinç altınız oldukça aktif olacağı için gördüğünüz rüyalarda önemli mesajlar bulabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Kalabalık sosyal gruplar içerisinde bulunma isteğiniz önümüzdeki günlerde yoğunlaşacaktır. İletişimi olumlu bir havada devam ettirebilir, yeni tanıştığınız kişiler üzerinde iyi intibalar bırakabilirsiniz. Hafta içerisinde yapacağınız toplantı ve konuşmaların hazırlıkları ile ilgilenebilirsiniz. Projenizde kullanacağınız görsel ve yazılı materyalleri araştırabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Sorumluluk duygunuzun yoğun olduğu bir gündesiniz. Aile büyükleri, sizin, aileyle ilgili bazı konularla ilgilenmenizi isterlerse, zamanınızı bunlara ayırmaktan kaçınmayacaksınız. Ailenizin takdir ve desteğini arkanızda hissettiğiniz zaman kariyerinizle ilgili mücadelelerde de başarılı olabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Çevrenizi objektif biçimde gözlemleyebileceğiniz bir gündesiniz. Sizin fikirlerinizi önemseyen ve size danışan kişileri bugün şaşırtabilirsiniz. Olaylara mantıklı ve sağduyulu yaklaşımınız, sistemli çalışmanız hakettiğiniz değeri bulmanızı sağlayabilir. Bir iş seyahati ya da eğitim semineri için hazırlık yapabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Ortak maddi kaynaklar konusunda istediğiniz gibi hamlelerde bulunmak isteyebilir, sonuçlar hakkında iyimser düşünebilirsiniz. Daha dikkatli ve detaycı olmak yarar sağlayabilir. Bütçenizi gözden geçirip para konularında idealist değil gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Eşinizin güzel sürprizleri ile karşılaşabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Sizin için küçük bir parti veya arkadaşlar arasında keyifli bir akşam yemeği organize edebilir. Romantik günün tadını çıkarıp, güzel sözlerinizle onu mutlu edebilirsiniz.

Astrolog Demet BALTACI