BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.307,23

Ay Başak Burcunda...Detaylar Arasında Kaybolabiliriz...

Venüs günündeyiz…Ay 01:10’da Başak burcuna geçiş yapacak. Başak burcunda ilerleyen Ay detay ve inceleme gerektiren işlerle ilgilenmek için gerekli enerjiyi verebilir.

Bugün 11 Nisan Cuma...Venüs günündeyiz…

Venüs günündeyiz…Ay 01:10’da Başak burcuna geçiş yapacak. Başak burcunda ilerleyen Ay detay ve inceleme gerektiren işlerle ilgilenmek için gerekli enerjiyi verebilir.

Sabah ve öğlen saatlerinde Ay Neptün ve Venüs ile karşıt açıda olacak. Duygusal hassasiyetler artabileceği gibi, bazı karışıklık ve dalgınlıklar söz konusu olabilir. Bayanlarla olan ilişkilerimize özellikle dikkat etmeliyiz.

Genel metabolizmamız ve sindirim sistemimiz bugün daha hassas olabilir. Beslenmemize özen göstermeliyiz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Sağlığınıza daha çok önem vereceğiniz bir gündesiniz. Doktora gitmek, bir tedaviye başlamak günün ana konusu olabilir. Spor veya diyet de gündeminizde yer alabilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün boş zamanlarınızı yaşamın keyiflerine ayırın ve karamsar düşünceler ile çatışmalardan kaçının. Sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmek, çocuklarla ilgilenmek, hobilerle uğraşmak için iyi bir gündesiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Aile yaşamıyla ilgili konuların ön planda olduğu bugün, bir akrabanızın evinde kendisinin halledemediği bazı değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Tadilat için usta bulmak veya alışveriş yapmak ana konular olabilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

İletişim konusunun, yaşamınızın hemen hemen her alanında ön planda olacağı bir gündesiniz. Paylaşmak istediğiniz ama açmaya çekindiğiniz konuları dile getirmek için iyi bir dönemdesiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Lüks tüketim ürünleriyle ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Hesapta olmayan masraflara yönelmeniz gündeme gelebilir. Bugün hesaplı olmaya çalışmalısınız.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün kendinizi oldukça enerjik hissedebilirsiniz. Kendi sorunlarınızı halledecek güce sahip olmanın yanında, başkalarınınkiyle de ilgilenebilirsiniz. Destekçi yönünüz ön plana çıkabilir.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün normal halinizden daha farklı görünebilirsiniz. Sessizliğiniz ve hareketsizliğiniz, zihninizin meşgul olmasından kaynaklanabilir. İnsanlar bu halinizi yadırgasalar da sizi rahatsız etmeyeceklerdir.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Sosyal iletişimlerde ön plana çıkan kişi olabilirsiniz. Eskisine oranla daha konuşkan ve hareketli bir kişi haline gelmeniz, çevrenin de hoşuna gidecektir. Böylesi olumlu değişikliklerden kaçınmamalısınız.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Yaşanan bir olay, bu olaya müdahaleniz veya kimseye bahsetmediğiniz eski bir olumlu yaklaşımınız bugün ilginin odağı olmanızı sağlayabilir. İnsanların sizi yüceltmesini bekleyebilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Değişik ve yeni şeylere daha hoşgörüyle yaklaşacağınız bir gündesiniz. Bu hoşgörü sayesinde daha açık fikirli de olabilirsiniz. Görüp duyacaklarınız, aklınızda yeni fikirlerin yeşermesini sağlayabilirler.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Beklenmedik bir ödemeyle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bunu karşılamak için yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalarınızı erteleme yoluna gitmeniz ana konulardan olabilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Sevdiğiniz kişinin sizden bazı talepleri olabilir. Bir sorununa müdahale edebilir veya ne yapacağını bilemediği bir konuyla ilgili olarak kendisine yol göstermeye çalışabilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI