BIST 9.769
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.435,50

Ay Başak Burcunda. Detay Gerektiren İşlere Yöneliyoruz

Ay sabah 09:25’ de Başak burcuna geçiş yapacak. Bugün ev ve ofisteki günlük rutin işler, hesaplar, düzenlemeler, hijyen ve sağlıkla ilgili konular öne çıkabilir.

Bugün 8 Mayıs Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Ay sabah 09:25’ de Başak burcuna geçiş yapacak. Bugün ev ve ofisteki günlük rutin işler, hesaplar, düzenlemeler, hijyen ve sağlıkla ilgili konular öne çıkabilir.

Başak burcundaki Ay sabah saatlerinden itibaren İkizler burcundaki Merkür ile kare açı yapacak. Bu durum zihinsel hareketliliği arttırsa da belli bir konuya konsantre olmayı zorlaştırabilir. Bir çok konuyla aynı anda ilgilenme, değişik fikirler kararsızlık ve karışıklık yaratabilir.

Özellikle akşam saatlerinde Ay Neptün karşı açı yaptığında unutkanlık ve dalgınlık bazı olumsuzluklara neden olabilir. İlişkilerimizde, yazılı ve sözlü iletişimlerimizde daha titiz ve eleştirel davranabiliriz.

Bugün önemli konuların görüşüldüğü toplantılarda, hesap işlerinde ve tüm iletişim ve seyahatlerde daha dikkatli olmaya çalışmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün rutin çalışmalara yönelebilirsiniz. Buna rağmen programa dahil olmayan bazı faaliyetlerle ilgilenmeniz de gerekebilir. Yoğun bir tempoda olacağınız için bazı karışıklıklar meydana gelebilir. Randevunuzu unutabilir, bir eşyanızı kaybedebilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Çevrenizdeki kişilerin sizden beklentileri olabilir. Ancak bunları bu günlük bir kenara bırakmak, biraz eğlenmek isteyebilirsiniz. Alacağınız davetleri değerlendirmeye çalışın. Aşk ilişkinizle ilgili bazı karışıklıklar gündeme gelebilir. Birbirinizi doğru anladığınızdan emin olun.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Evinizi ilgilendiren maddi konular üzerinde düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı eşyaların yenilenmesi ve onarılması gerekebilir. İçinde bulunduğunuz  şartlar oldukça karmaşık görünebilir ama dikkatinizi yoğunlaştırırsanız bunların içinden çıkma yollarını kolayca bulabilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün önemli bir anlaşma gündeme gelebilir. Bazı pürüzleri gidermek için uzun toplantılar veya görüşmeler gerçekleştirmek durumunda kalabilirsiniz. Bu açıdan zihinsel olarak yoğun bir gün geçirseniz de, sonunda istediğinizi alabileceksiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Mülkleriniz ile ilgili planlar, aileniz ile yapacağınız konuşmaların ana konusu olabilir. Satış, kiralama, tamirat veya tadilat gibi konularda, mülkleri ortak kullandığınız kişilerin görüşlerini alabilir, zaman ve yöntem üzerinde tartışabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Eleştirel ve sert bakış açısını bir kenara bırakabilir, olaylara hayalci yaklaşabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar, bugün sizde daha rahat bir kişi görebilirler. Bu durum iş temponuzu yavaşlatabilir ve karışıklıklar yaratabilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

İç dünyanıza odaklanabilirsiniz. Hissettiklerinizi gözden geçirmeniz ve kökenlerini bulmaya çalışmanız mümkündür. Bu arayışınızı dış dünyadaki kişilerden gizlemeniz söz konusu olabilir. Belki de duygularınızı açmalısınız.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Çeşitli sosyal faaliyetler içinde yer alabilirsiniz. İletişim gücünüzün artması da bu ortamlarda oldukça faal olmanızı, insanları kendinize çekmenizi mümkün kılabilir. Konuşmalarda arkadaşlarınızın bazı gizli konularını  ve sırlarını öğrenmeniz mümkün.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün son derece şevkli olacak ve kariyerinizin geleceğinin parlak olması için kararlı adımlar atmayı tasarlayacaksınız. Büyük planlara yönelin ve detaylı incelemeler yapın. Rutin işler bugünlük geri planda kalabilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

İleriki günlerde yapılacak bir seyahatin planlanması gündeme gelebilir. Bazı seyahat acenteleri ile görüşmeniz, seyahatte olacağınız dönemde yapmanız beklenen işlerin ertelenmesiyle ilgili ayarlamalar yapmanız mümkün olabilir.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Yakın çevrenizdeki kişilerin almış olduğunuz kararları etkilemesini veya bunlara doğrudan müdahale edip değiştirmeye çalışmasına izin vermeyin. Ancak siz de yapıcı kararlarınızı uygulamaya koyun. İlişkilerinizle ilgili sert hamleler yapmaktan kaçının.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Üzerinizdeki iş yükünü paylaşma fırsatlarını değerlendirin. Her şeyi kendiniz halletmekte diretmeyin. İşbölümü ile çok daha verimli çalışacak, başardıklarınız sayesinde daha çok takdir toplayacaksınız.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI