BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 34,99
ALTIN 2.325,01

Ay Başak Burcunda Çalışkan ve Verimli Enerjiler Veriyor

Başak burcunda ilerleyen Ay güne titiz, düzenli, çalışkan enerjiler veriyor. Birikmiş işlerimizle ilgilenmek, ev ve ofisimizde düzenlemeler yapmak için verimli bir gündeyiz.

Bugün 16 Şubat Güneş günündeyiz…

Başak burcunda ilerleyen Ay güne titiz, düzenli, çalışkan enerjiler veriyor. Birikmiş işlerimizle ilgilenmek, ev ve ofisimizde düzenlemeler yapmak için verimli bir gündeyiz.

Sabah erken saatlerde Ay Jüpiter ile uyumlu görünüm yapacak. İyimser ve neşeli bir ruh halimiz olabilir.

Sabah ve öğle saatlerinde etkili olacak Ay Plüton üçgen açısı kendimizi güçlü ve kararlı hissetmemize yardım edebilir. Sağlık, beslenme, hijyen konularına da zaman ayırabilir günlük işler, hizmet, detay gerektiren hesap işlerinde başarılı olabiliriz. 

Bugün Merkür Mars arasında oluşacak üçgen açı enerji ve motivasyonumuzu daha da arttıracaktır. İletişim hızlanacağı için hareketli bir gün geçirebiliriz.

Ay Venüs ile akşam saatlerinde üçgen açı yapacak. Sosyal faaliyetler, bayanlar ve annemizle olan ilişkilerde uyumlu enerjiler devrede olacak.

Günlük yorumları öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz...

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan)
Özel ilişkilerinize hakim olan hava sayesinde oldukça rahat geçireceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanların sorunlarını dinlemeye ve çözmeye eğilim göstermeniz bugünün ana konusu olabilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs)

Canlı ve enerjik bir gün geçirebilir, sosyal aktivitelere ve eğlenceye yönelmeyi her şeyden çok isteyebilirsiniz. Ancak; halletmeniz gereken görevlerin birinci önceliğiniz olması gerektiğini kendinize hatırlatın.

 (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün, ev yaşamınızla alakalı kavramlar veya aile içi ilişkiler ön planda kalabilirler. Yaşadığınız mekan veya aile çevreniz ile ilgili konularda da bazı hamleleriniz olabilir. Yaşlı bir aile üyesine de eviyle ilgili bazı yardımlarda bulunabilirsiniz.


 ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gününüz olasılıkla son derece hareketli geçecektir. Yine de, tüm yoğun tempoya rağmen, beklediğiniz sosyal tatmini sağlayamayabilirsiniz. Bu durumda, insanlarla birlikte yeniliklere yönelmeyi düşünebilirsiniz.
 

(23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugünün ana konusu, maddi niteliği olan belli bir konuyla alakalı gelişmeleri kapsayabilir. Bu konuyla alakalı çeşitli görüşmeler veya tartışmalar yapabilir, yakınlarınızdan fikir alabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün, yakın çevrenize hissettiklerinizin hızlı biçimde yoğunlaşması sizi şaşırtmamalıdır. Her ne kadar fazla duygusal olmasanız da hislerinizle başa çıkmak zorlaşabilir. Bunları çevrenizdekilerle paylaşın.

 (23 Eylül - 23 Ekim)
Bugün, tüm vaktinizi yalnız başınıza geçirme eğilimi içine girebilirsiniz. Bu sebepten, içinize kapanıp çeşitli düşüncelere dalmanız söz konusu olabilir. Birçok konu için çözüm yolları bulabilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugünün ana konuları, yakın arkadaş ilişkileri ve sosyal ortamlar etrafında şekillenebilirler. Yakın çevrenizle ortak maddi kaynaklar veya maddi niteliği olan herhangi bir diğer konuda da konuşabilirsiniz.

 (23 Kasım-21Aralık)

Sizi memnun edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle kurduğunuz iletişimin de olumlu seyretmesi, iş hayatınızın huzurlu biçimde akmasında rol oynayabilir. Kariyerinizin geleceğinden çok umutlu olacaksınız.

 (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün, fazla iyimser olmayın. Hayatınızın her alanında son derece olumlu gelişmeler oluyormuş gibi görünse de, iş hayatıyla ilgili konularda dikkatinizi dağıtmadan planlamalar yapın. Detayları iyi incelemelisiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat)
Normalde arka plana attığınız duygularınızın sizi yönetebileceği bir gün geçireceksiniz. Çevrenizdeki uyumlu hava, duygusal yönünüze ağırlık vermenizi, iş ilişkilerinizde bile çokça iyimser davranmanızı sağlayabilir.

 (19 Şubat – 20 Mart)

Sezgilerinize kulak verebileceğiniz bir gündesiniz. Hayal gücünüzün sınırları hızlı biçimde genişlemeye başlasa da, sezgileriniz, son derece isabetli hamleler yapmanızı sağlayacaktır.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI