BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.422,54

Ay Balık Burcunda ...Hassas ve Kırılgan Olabiliriz...

Öğleden sonra 16:01’de Ay Koç burcuna geçecek. İlerleyen saatlerde enerji ve motivasyonumuz yükseleceği için daha girişken tavırlarda bulunabiliriz.

Bugün 13 Ağustos Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Sabaha ve öğle saatlerinde Ay Balık burcunda ve boşlukta ilerleyecek. Günlük işlerimizde kararsızlık, belirsizlik oluşabilir ve yol almakta zorlanabiliriz. Duygusal enerjiler hassasiyeti arttırabilir. Dinlenebilir; sanatsal ve ruhsal kavramlarla ilgilenebiliriz.

Öğleden sonra 16:01’de Ay Koç burcuna geçecek. İlerleyen saatlerde enerji ve motivasyonumuz yükseleceği için daha girişken tavırlarda bulunabiliriz. Hızlı ve sabırsız enerjiler günlük tempomuzu etkileyebilir.

Akşam saatlerinde Ay, Aslan burcundaki Venüs ile üçgen açı yapacak. Sosyal fırsatlarla karşılaşabilir, eğlenceli vakit geçirebiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Hareketli ve sabırsız yönünüz sabah ve öğle saatlerinde geri planda kalabilir. İç dünyanızdaki çalkantıları ve duyguları daha da iyi anlamaya çalışabilirsiniz. Akşam saatlerinde sizi heyecanlandıracak keyifli, romantik davetler alabilirsiniz.


 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün, yakın çevrenizle aranızda son derece hoş bir uyum oluşabilir.  Mutlu olmanız için bir ihtiyaç olan güven ve huzura bugün ulaşabilirsiniz. Aile içerisinde sıcak paylaşımlar artabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün birlikte vakit geçirmek isteyeceğiniz kişiler, sizden yaşça büyük ve çok daha geniş hayat deneyimine sahip kişiler olabilir. Yapacağınız konuşmalar geleceğinizi etkileyecek kararlarınızda yol gösterici olabilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Yabancı kişilerle birlikte olacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Kuracağınız ilişkiler iş ve kariyerinizde önemli maddi gelişmeler yaratabilir. Yeteneklerinizi değerlendirebileceğiniz ve dikkat çekeceğiniz pozisyonlara ulaşabilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerden önemli destekler alabilir, siz de onlara aynı şekilde büyük yardımlarda bulunabilirsiniz. Aklınızı kurcalayan bir konu varsa dostlarınıza açılın; çözüm bulmaları hiç de zor olmayacaktır.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

İhtiyaç duyabileceğiniz herhangi bir şeyi; maddi kaynağı, öğüdü, bir iyiliği veya ödünç eşyayı, yakın çevrenizden kolayca bulabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Desteklenmeye ihtiyacınız varsa, bunu yakın çevrenizden isteyin.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Eşiniz veya partnerinizin idealleri için ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Sizden beklediği destekler için sosyal çevrenizin imkanlarından yararlanabilirsiniz.  Uzun vadeli beklentiler için ise planlamalarınızda bazı ayarlamalar yapmanız mümkün.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün, günlük hayatınızdaki düzenlemeler ile vakit geçirebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız veya yaşadığınız kişilerle aranızda oluşacak uyum ve ifadelerinizdeki açıklık, beklentilerinizi, ihtiyaçlarınızı ve sorunlarınızı yapıcı şekilde tartışmanızı mümkün kılabilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün boş vaktinizi, eviniz ve aileniz hakkındaki düşünceler içinde geçirebilirsiniz. Esas olarak ağırlık vereceğiniz konu ise aile içinde devam eden ufak tefek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanması olabilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Arkadaşlarınıza ve eğlenceye daha fazla zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Akşam için güzel bir program yapabilir ve sevdiklerinizi davet edebilirsiniz. Ancak akşam saatleri aile ile ilgili kavramlar ön plana çıkabilir ve programlarınızı etkileyebilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Yakın arkadaş çevrenizdeki insanlar ve sık görüştüğünüz akrabalarınızla olan ilişkileriniz çok olumlu bir seyir izleyecektir. Bu kişilerle birlikte zaman geçirme, hatta kısacık da olsa bir geziye gitme fırsatı yakalarsanız değerlendirin.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Maddi konularla ilgili olarak son derece dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Özellikle de iş masraf yapmaya geldi mi temkini elden bırakmayın. Dürtüleri değil, belli bir harcama planını takip etmelisiniz.
 

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI