BIST 9.530
DOLAR 32,42
EURO 34,78
ALTIN 2.473,45

Ay Balık Burcunda ...Gereksiz Yüklerden Kurtulabiliriz...

Ay 02:11’de Balık Burcuna geçiş yapacak. Duygusal ve hassas enerjiler yoğunlaşıyor. Ay sonunda doğacak yeni ay öncesinde Ay’ın ışığı azalıyor. Bazı konularda tamamlanmalar ve bitişler meydana gelebilir.

Bugün 28 Mart Cuma..Venüs günündeyiz…

Ay  02:11’de Balık Burcuna geçiş yapacak. Duygusal ve hassas enerjiler yoğunlaşıyor. Ay sonunda doğacak yeni ay öncesinde Ay’ın ışığı azalıyor. Bazı konularda tamamlanmalar ve bitişler meydana gelebilir.

Hayatımızdan çıkarmak istediğimiz kavramlara  yoğunlaşabilir ve Ay Balık burcunda iken onlardan vazgeçebiliriz.

Bugün yakın çevremize karşı daha duyarlı davranabilir, empati yapabiliriz. Sezgilerimiz ve yaratıcılığımız arttığı için sanatsal konularda verimimiz artabilir. Ruhsal ve manevi konularla ilgilenmek, iç dünyamıza dönmek kendimizi iyi hissetmemize yardım edebilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün, kendi başınıza kalmayı isteyebilirsiniz. Geçen günlerin koşuşturmacası ve hareketinin ardından dinlenmek için vakitler yaratmak size çok iyi gelecektir.
 

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Yakın dostlarınızla bir araya gelmeyi tasarlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kalabalık sosyal ortamlara dahil olmak, günün ana konusu olabilir. Yeni tanışmalara hazırlanın.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Çevrenizle ilişkilerinize çok dikkat edeceğiniz bir gündesiniz. Olasılıkla onların gözündeki yerinizi fazlasıyla önemseyeceksiniz. Kendiniz olun ve aşırı talepleri kabul etmeyin.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Yabancı bir ülkede yaşayan bir tanıdığınızla görüşebileceğiniz bir gündesiniz. Bu kişiden sizi çok şaşırtacak keyifli haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir kutlama yapılabilir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Karşı cinsle ilişkilerinizin yoğunlaşacağı bir dönem geçirebilirsiniz. Söz konusu kişilerle daha rahat iletişim kurabilir, hızla yakınlaşabilirsiniz. Kısa süreli ilişkiler mümkündür.


 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerin gözünüzdeki önemi artacaktır. Normale oranla daha az eleştirel ve daha az detaycı yaklaşımlar benimserseniz, ilişkileriniz daha renkli olacaktır.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Çevrenizdeki insanlardan daha fazla ilgi ve cesaretlendirme bekleyebileceğiniz bir gündesiniz. Bunu açıkça istemeyin ama belli edin; istediğinizi fazlasıyla vereceklerdir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Çevrenize karşı çok duyarlı olabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu duyarlılığı empati kurmak konusunda kullanın. Böylece, sevdiğiniz kişi başta olmak üzere, birçok insanın sorunlarını çözebilirsiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün, özel hayatınızda, aile içi ilişkilere yönelebilirsiniz. Kişiler arasındaki anlaşmazlıklara müdahale edip hakemlik yapabilirsiniz. Bu hamleniz, aile içindeki havayı da yumuşatmanıza yardım edebilir.
 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Boş vakitlerinizde arkadaşlarınızla birlikte olursanız oldukça rahatlayacak ve dinleneceksiniz. Bırakın günün programını kendileri yapsınlar; siz sadece uyum sağlayıp eğlenmenize bakın.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün maddi konular üzerine eğilebilirsiniz. Bütçenizde yeni düzenlemeler yapmanız ana konular olabilir. Ancak akşam saatlerinde aşırı harcamalardan da kaçının. Planlarınızı bu kadar hızlı bozmamaya özen gösterin.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Tüm yumuşak ve sevimli yönlerinizi öne çıkartıp insanları büyüleyebileceğiniz bir gündesiniz. Sosyalleşin. Popülariteniz oldukça artacaktır. Çevrenin size sağlayacağı sosyal fırsatları ve ilişki şanslarını değerlendirmelisiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI