BIST 9.935
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.442,50

Ay Aslan Burcunda...Yeteneklerimizi Ortaya Çıkarabiliriz

Yengeç burcunda ilerleyen Ay 02:28’de Terazi burcundaki Merkür ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Bugün 16 Ekim Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay 02:28’de Terazi burcundaki Merkür ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Sabah saatlerinde Ay boşlukta ilerlerken kararsızlık ve belirsizlik hissedebiliriz. Aile üyeleri ve yakınlarımızla ilgili düşünceler zihnimizi meşgul edebilir.  Bazı iletişim sorunları ve gecikmeler yaşamamız da mümkün.

Saat 13:30 da Ay, Aslan burcuna geçince daha dışa dönük ve güvenli enerjiler altında olabiliriz. Sosyal yaşam, eğlence, sanat, organizasyonlar ön plana çıkabilir. Gece saatlerinde Terazi burcundaki Güneş ve Merkür kavuşacak. İlişkilerimizle ilgili düşünceler zihnimizi meşgul edebilir. Eşitlik ve adalet kavramlarında beklentilerimiz artabilir, ancak olaylara objektif bakmamız gerektiğini unutmamalıyız.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Sevdiğiniz kişiyle daha çok vakit geçirebilir ve daha keyifli sosyal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İlişkiniz daha doyurucu hale gelebilir. Bugün duyacağınız bazı haberler ve alacağınız teklifler önemli ilişkiler ve işbirliklerine kapı açabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mekanlarınızda kullandığınız araç ve gereçlerde ufak tefek sorunlar çıkabilir ve günlük işlerinizde aksamalar olabilir. Kısa sürede hızlı çözümler bulabilirsiniz. İş yaşamınızda işbirlikleri ile ilgili keyifli gelişmeler olabilir. Sözleşmeli ilişkileriniz ve bazı hukuksal konularda olumlu haberler almanız mümkün.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Duygusal yaşamınız olumlu enerjiler altında. Sevdiğiniz ve hoşlandığınız kişiden güzel sözler duyabilir, sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Geçmiş bir aşk tekrar gündeme gelebilir. İlişkinizde var olan sorunları konuşarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Romantizm artıyor.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Son günlerde evinizi güzelleştirmek için yaptığınız harcamalar bugün de devam edebilir. Aile üyelerinizin konforunu düşünmeniz onları memnun edecek. Kendilerine özel hediyeler alabilirsiniz. Evde hazırlayacağınız küçük bir parti neşenizi daha da arttırabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çevrenizdeki insanlar bugün sizden oldukça etkileneceklerdir. Onları yaşamlarındaki konularla ilgili doğru çözümlere yöneltme fırsatını kullanın. Nazik ve adil yaklaşımlarınızla bunu başarabilirsiniz. Maddi içerikli bazı konularla ilgili önemli toplantılar ve anlaşmalar da gündeme gelebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Son günlerde yaşamınızda mali durumunuzu etkileyecek önemli gelişmeler yaşıyor olabilirsiniz. Bugün de para ile ilgili konularda haberler almanız ve toplantılar yapmanız mümkün. Bir projede işbirliği beklentilerinizde olumlu gelişmeler olabilir ve ilgili kişilerle anlaşabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Kariyer yaşamınıza destek olacak elit kişilerle tanışabileceğiniz sosyal ortamlara katılabilirsiniz. Çekiciliğiniz ve özel yetenekleriniz herkesin dikkatini çekecektir. Düşüncelerinizi ve isteklerinizi nazik bir şekilde dile getirdiğinizde gerekli destekleri bulabilirsiniz. Şanslısınız bunu değerlendirmeye çalışın.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Kariyeriniz önümüzdeki günler boyunca önceliğiniz olabilir ve düşünceleriniz de sürekli kariyer gelişimiyle ilgili kavramlar üzerinde yoğunlaşabilir. Bulunduğunuz noktadan nereye ilerlemek istediğinize kesin karar vermeye çalışabilirsiniz. Size destek olacak kişileri tespit edip onlarla ilişkilerinizi güçlendirmelisiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Arkadaşlarınızdan ilginç haberler ve davetler alabilirsiniz. Bir evlilik töreni, nişan veya doğum günü partisine katılmanız mümkün. Bir süredir görmediğiniz kişileri görmek ve eğlenmek keyfinizi yerine getirebilir. Çıkmayı düşündüğünüz bir seyahat ve yabancı kültürler hakkında sohbet yapabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kariyer yaşamınızdaki herhangi bir ortak girişim veya organizasyonla ilgili iletişim trafiğiniz artabilir. Toplantılar, seyahatler ve organizasyonlar gündeme gelebilir. Bayanlardan destek görebileceğiniz bugünlerde , bazı yarım kalmış projeleri tekrar ele almanız ve tamamlamanız da mümkün olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yabancı kültürler ve yurtdışı ile ilgili gelişmeler istediğiniz yönde ilerleyebilir. İletişim trafiğinin yoğun olduğu gün içerisinde önemli görüşmeler ve toplantılar yapabilirsiniz. İlginç ve yaratıcı fikirleriniz, güzel konuşmanızla dikkat çekebilir, amaçlarınız doğrultusunda size destek olabilecek kişileri ikna edebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sağlığınız, kişisel bakımınızla ilgili tedavi amaçlı bazı uygulamalar yaptırabilirsiniz. Estetik ve dış görünümünüzle ilgili değişimler için de araştırma yapabilir, bilgi toplayabilir ve bazı kararlar verebilirsiniz. Çok fazla beklemeden uzman kişilerle gerekli görüşmeleri yapıp, randevuları ayarlamanız da mümkün.

Astrolog Demet BALTACI