BIST 9.819
DOLAR 32,59
EURO 35,06
ALTIN 2.457,15

Ay Aslan Burcunda Özgüven ve Yaratıcılığımızı Yükseltebilir

Ay günündeyiz… Sabah 4:45’ de Aslan burcuna geçen Ay kişisel öz güvenimizi ve yaratıcılığımızı öne çıkarabilir.

Bugün 2 Haziran Pazartesi..Ay günündeyiz…

Ay günündeyiz… Sabah 4:45’ de Aslan burcuna geçen Ay kişisel öz güvenimizi ve yaratıcılığımızı öne çıkarabilir. Sosyal etkinlikler, eğlence ve sanatsal faaliyetler ilgimizi daha fazla çekebilir.

Sabah saatlerinde iletişim ile ilgili konular daha rahat ilerleyebilir. Öğleden sonra bayanlarla olan iletişimlerde biraz daha temkinli olmalıyız.

Aşk, flört, sevgi, güzellik, estetik ile ilgili konularda beklentilerimiz artabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Sevdiğiniz kişiyle daha çok vakit geçirebilir ve daha keyifli sosyal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İlişkiniz daha doyurucu hale gelebilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Evinizle ilgilenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Birikmiş işleri bitirebilir, ev için bazı alışverişler yapabilirsiniz. Dekorasyon ve tadilat gibi konularda günlük planlarınız arasında yer alabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

İletişimin arttığı hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevre ve şehir içinde kısa seyahatler, geziler yapmanız mümkün. Komşular ve kardeşler de günlük programınızda yer alabilirler.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Alışveriş yapma isteği yoğunlaşabilir. Özellikle kişisel bakım, makyaj ve güzellik için harcamalar yapabilirsiniz. Saç bakımı için bir masraf da gündeme gelebilir. Sonuçlar sizi memnun edecek.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Çevrenizdeki kişiler bugünlerde sizden oldukça etkileneceklerdir. Cesur ve girişken tavırlarınızla karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Davranışlarınız çevrenizdeki birçok kişi için örnek teşkil edebilir. 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün sakin bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızda olup bitenler dış dünyaya yansımayabilirler. Daha içe dönük bir karakter çizip hislerinizi ve düşüncelerinizi inceleyebilirsiniz. Hafta içerisinde uygulayacağınız iş planlarınızı da gözden geçirebilirsiniz.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

İş dünyasından kişilerle sosyal ortamlarda bir araya gelme şansınız olacak. Bu kişiler, sizi iş yaşamınızla ilgili önemli bir grubun toplantısına da götürebilirler. Kariyeriniz açısından verimli olduğu kadar eğlenceli bir gün de geçirebilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Kariyeriniz birkaç gün boyunca önceliğiniz olabilir ve düşünceleriniz de sürekli kariyer gelişimiyle ilgili kavramlar üzerinde yoğunlaşabilir. Bulunduğunuz noktadan nereye ilerlemek istediğinize dair bazı karalar vermek isteyebilirsiniz.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

İlgilendiğiniz özel bir konu veya kariyerinizle ilgili olarak kültürel bir toplantı ya da seminere katılabilirsiniz. Öğrendiğiniz bilgiler ve tanıştığınız yeni kişiler sizi oldukça memnun edecek.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün bazı banka ve kredi işlemleri ile ilgilenmeniz mümkün. Yeni planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Ancak eskiden kalan konuları bir düzene sokmak zorunda olduğunuz için yeni girişimleri biraz erteleyebilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Özel yaşamınızdaki girişimlerle ilgili olarak bazı planlar yapabilirsiniz. Nişan, evlilik, iş ortaklığı veya özel bir organizasyon için uzman kişilerden danışmanlık almanız mümkün. Aldığınız fikirler ile imkanlarınızı daha verimli değerlendirebilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Hafta başında sizi bekleyen rutin işler olabilir. Bunları bitirmek birkaç gününüzü alabilir. Sorumluluklar keyfinizi kaçırsa da ne kadar çabuk işe koyulursanız o kadar çok yol alabilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI