BIST 9.562
DOLAR 32,49
EURO 34,79
ALTIN 2.491,22

Ay Aslan Burcunda iken Özgüvenimizi Yükseltebilir...

Ay gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek. Canlı, iyimser, yaratıcı enerjiler keyifli ve verimli bir gün geçirmemizi sağlayabilir.

Bugün 13 Mart Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Ay gün  boyu  Aslan burcunda  ilerleyecek. Canlı, iyimser, yaratıcı enerjiler keyifli ve verimli bir gün geçirmemizi sağlayabilir. Eğlenceli sosyal faaliyetler, organizasyonlar, sanatsal çalışmalar ve hobilerimizle meşgul olabiliriz.

Çocuklar ve gençlerle zaman geçirmek de bugün çok keyifli olacaktır.

Ay Aslan burcunda ilken saç bakımı, güzellik ve makyaj ile ilgili konular da başarılı olabilir.

Gece saatlerinde etkinleşecek Güneş Satürn üçgen açısı güven duygumuzu arttırırken, otorite sahibi kişiler ve aile büyüklerinden destek almamızı da kolaylaştırabilir.


( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Duygusallık ve kişisel gururla ilgili konular, iş hayatınızda güçlü biçimde ön plana çıkabilir. Bunları olumlu motivasyona dönüştürmeye çalışın. Karar alırken mantığınızı ön plana çıkarın.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Yaşam alanlarınızla  ilgili ufak tefek gelişmeler olabilir. Küçük bir fikir ayrılığı, ufak plan değişiklikler dışında sıradan bir gün geçirebilirsiniz. Günlük hayatınızda  heyecan katacak değişiklikleri şimdilik bir kenara bırakmanız daha iyi olacaktır.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

İşinizle ilgili olumlu gelişmeleri arka arkaya yaşamanız, bunların sonucunda kariyerinizde ilerlemeniz mümkündür. Bu olumlu dönemi iyi değerlendirmeye çalışın. Çevrenizdeki şansları görmezlikten gelmeyin.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Maddi konularla, özellikle de yönettiğiniz maddi kaynaklarla ilgilenebilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak danışmanlık almanız, bilgi toplamanız veya bir planı uygulamak için kısa bir iş seyahatine çıkmanız ana konular olabilirler.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

İş ortamınız, bu ortamdaki kişiler veya iş hayatınızda yürüttüğünüz projeler ile ilgili gelişmeler olabilir. Kariyerinizde ilerlemenizi sağlayacak bazı hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Çevrenizi iyi gözleyin.


 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Kariyerinizle ilgili çeşitli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir veya var olan işinizde yeni bir çalışmaya yönelebilirsiniz. Gizli bir desteğin yardımı ile başarılı olmanız ve ilerleme kaydetmeniz mümkün.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

İşinizde ilerlediğiniz yön, iş çevrenizdeki kişilerin değişmesi sonucunu getirebilir. İş arkadaşlarınız veya iş bağlantılarınız artık farklı insanlar olabilirler. Eski tanıdıklarınız ise, yeni ilişkilerin hızlı gelişmesine yardımcı olabilirler.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Şartlar sizi oldukça sıkı çalışmak durumunda bırakabilir. Bugünün iyi etkilerini kullanabilirseniz, elinizi attığınız işlerde başarı kazanacak, kariyerinizde ileri gitmenizi sağlayacak takdir toplayan önemli hamleler yapacaksınız.


 (23 Kasım-21Aralık) 

Yabancıların ve yabancı ülkelerin ana temalar olacağı bir gün geçirebilirsiniz. İş bağlantıları veya iş ortaklıkları, yatırımlar, yurtdışındaki mesleki eğitim programları hep günün konuları arasındadır.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Maddi konular bugün ön plana çıkacaklardır. Özellikle iş hayatındaki parasal meselelerle ilgilenmeniz mümkündür. Eğer gayrimenkul alımı veya satımıyla ilgili faaliyetlerde bulunursanız, maddi açıdan karlı çıkabilirsiniz.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bir grup çalışması içine girmeniz gündeme gelse de, size yüklenen sorumluluklar diğer kişilere göre daha ağır olabilir. Bu duruma sessiz kalmayın ve dengeli bir işbölümü yapılmasını talep edin.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Günlük İşleriniz bugün oldukça yoğunlaşabilir. Sorumluluklarınızı tam olarak yerine getirmek için çalışmanız, size manevi faydalar sağlayacaktır. Büyük takdir toplayabilirsiniz. Gelecekteki bir proje için adınız şimdiden geçmeye başlayabilir.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI