BIST 9.694
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.425,28

Ay Aslan Burcunda Dolunay Fazına İlerliyor! Coşkumuz Artıyor...

Aslan burcunda ilerleyen Ay güne canlı, yaratıcı ve özgüvenli enerjiler veriyor. Dolunay fazına doğru ilerleyen Ay etkilerini arttırabilir ve kendimizi daha coşkulu ve heyecanlı hisedebiliriz.

Bugün 13 Şubat Jüpiter günündeyiz…

Aslan burcunda ilerleyen Ay güne canlı, yaratıcı ve özgüvenli enerjiler veriyor. Dolunay fazına doğru ilerleyen Ay etkilerini arttırabilir ve kendimizi daha coşkulu ve heyecanlı hisedebiliriz.

Bugün kendimizi daha rahat ifade edebilir, kişisel yeteneklerimizi ortaya çıkarabiliriz. Sosyal organizasyonlar, yaratıcı, sanatsal çalışmalar yapmak, hobilerimizle ilgilenmek için uygun bir gündeyiz. Çocuklar ve gençlerle de vakit geçirmek bugün çok keyifli olabilir. 

Öğleden sonra Ay Uranüs üçgen açısı heyecan ve coşkumuzu arttırabilir. Bazı beklenmedik, sürpriz kavramlarla karşılaşabiliriz.

Retro harekette olan Merkür bugün Kova burcuna geri dönüyor. 18 Mart’a kadar Merkür Kova burcunda kalacak. Hava grubu burç olan Kovada Merkür daha rahattır. Zihinsel faaliyetler daha aktif ve yaratıcı olabilir.

Yarım kalmış iş projelerimizi tamamlayabilir, düzenlemeler yapabiliriz. Bunun yanı sıra Merkür retro olduğu için iletişim cihazları, elektronik araçlar, bilgisayar vb.de bazı problemler ile karşılaşabiliriz.

Herhangi bir konuda anlaşma ve sözleşme yaparken, imza atarken daha dikkatli olmalıyız.

Günlük yorumları öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz...

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan)
Sevgi ilişkilerinin ön planda olacağı bir gündesiniz. Aşk hayatınızdaki düzelmeler, diğer alanlarda da olumlu yaklaşımları tetikleyebilir. İyimser davranmaktan bugünlük kaçınmayın.

 (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ailenizle ilgili gelişmeler günün ana konuları arasında yer alacaklardır. Bir akrabanın hayatında gerçekleştireceği ilerleme, akşam saatlerindeki bir kutlamanın konusu olabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çevrenizdeki kişilerle iletişimlerin güçleneceği bugün, yakın arkadaş çevrenizdeki insanlarla iyi vakit geçirmenizi sağlayabilir. Eve kapanmakta ısrar etmeyin.


 ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Birikimlerinizi daha iyi bir şekilde değerlendirmenize yarayabilecek bir yöntemden kısa bir sohbet esnasında haberdar olabilirsiniz. Konuyla ilgili uzmanlarla görüşmeleriniz olabilir.

(23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bonkörlüğünüzün ön planda olacağı bir gün geçireceksiniz. İnsanlar size birçok sorununu açabilirler. Ancak bazıları sizden faydalanmaya kalkarsa onları geri çevirmeyi de bilmelisiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gününüzün normale oranla çok daha durgun geçerken, iç dünyanızdaki hareketlilik yoğunluğundan bir şey kaybetmeyebilir. Ne düşünürseniz düşünün, hiçbir detayı göz ardı etmeyeceksiniz.

 (23 Eylül - 23 Ekim)
Sosyal yönünüzün ön planda olması, bugün iletişim isteğinizi üst seviyede tutacaktır. Sosyal ortamlarda eğlenmek için de planlar yapabilir, insanları çeşitli faaliyetlere davet edebilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım )

Yakın çevrenizden veya akrabalarınızdan destek talepleri gelebilir. Bu desteği, maddi imkanlarınızdan daha çok kişisel niteliklerinizi ön plana çıkararak vermeniz gerekebilir.


 (23 Kasım-21Aralık)

Bugün değişik insanlarla sıkı bir etkileşim içerisinde olabilirsiniz. Bu durum size büyük tatmin verecektir. Yeni şeyler öğrenebilir, durumlara farklı açılardan bakabilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak)

Bazı insanlarla ortaklaşa kullandığınız kaynaklarla ilgili artık bir takım kararlar verme zamanı gelmiş olabilir. Kendileriyle uzun bir görüşme gerçekleştirip belirsizlikleri giderebilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat)
Çevrenizdekilerle iletişimlerinizin canlanacağı bugün, sevdiğiniz kişiyle ilişkinize de daha fazla renk katabilir. Bu kişiye vakit ayırırsanız günü en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız.

 (19 Şubat – 20 Mart)

Yakınlarınızın sizden normalde bekledikleri eylemleri yerine getirmek konusunda isteksiz olabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle evde yapmanız gereken şeyleri ertelememeye çalışın.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI