BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.306,14

Ay Aslan burcuna geçiyor

Seyahatler, yurtdışı, yabancı kültürler, spor, oyun, eğitim, iletişim, yaratıcı faaliyetlerle ilgili hızlı ve verimli gelişmeler olabilir. Sosyal, hareketli ve eğlenceli bir gün geçirebiliriz.

Bugün 27 Kasım Salı... Mars günündeyiz...

Yengeç burcunda ilerleyen Ay sabah 10:21’de Terazi burcundaki Venüs ile dik açı yapacak ve boşluğa girecek.

Bu saatlerde ailevi ve yakın ilişkilerde duygusal beklentiler artabilir ancak memnuniyetsizlikler de oluşabilir. Çevremizdeki kadın figürlerle ilişkilerde özenli ve hassas davranmalıyız.

Ay 11:34’de Aslan burcuna geçecek. Önümüzdeki iki gün özgüvenimiz ve yaratıcılığımız artarken arzu ve isteklerimizi dış dünyaya daha rahat iletebilir, talepkar davranabiliriz.

Bugün Merkür ve Jüpiter Yay burcunda birleşecek. Akşam saatlerinde Aslan burcundaki Ay Merkür ve Jüpiter ile üçgen görünüm yapacak. Zihinsel ve duygusal yaratıcılığımızın artabileceği bu saatlerde, günlük yaşamdaki iletişim ve haber trafiği de artabilir. Seyahatler, yurtdışı, yabancı kültürler, spor, oyun, eğitim, iletişim, yaratıcı faaliyetlerle ilgili hızlı ve verimli gelişmeler olabilir. Sosyal, hareketli ve eğlenceli bir akşam geçirebiliriz.