BIST 9.889
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.451,23

Ay Akrep Burcunda...Hırslarımızı Kontrol Etmeliyiz

Akrep burcunda ilerleyen Ay yoğun ve derin duygular verirken, maddi konular, ortak paylaşımlar ile ilgili kavramlar ön planda olabilir.

Bugün 27 Eylül Cumartesi...Satürn günündeyiz…

Akrep burcunda ilerleyen Ay yoğun ve derin duygular verirken, maddi konular, ortak paylaşımlar ile ilgili kavramlar ön planda olabilir.

Ay Plüton ahenkli açısı güçlü ve hırslı enerjilerle günlük işlerimizde başarı verebilir. Ancak kuşku, kıskançlık gibi zararlı duyguların etkisinde kalmamaya çalışmalıyız. 

Akşam saatlerinde Ay, Aslan burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak. Duygusal beklentiler ve arzular artabilir. Dürtülerimizi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Yeme, içme konularında aşırılıklar, para harcamada abartılar meydana gelebilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün, maddi konulara öncelik verebilirsiniz. Maddi niteliği olan görüşmeler veya toplantılar için planlar yapmanız, bir teklif hazırlamanız veya bir pazarlığa hazırlanmanız mümkündür.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün sıkıntılarınızı arkadaşlarınıza açabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili gereksiz kuruntular yapıyor olabilirsiniz. Konuştuğunuz kişiler bazı olayları bakış açınız yüzünden büyüttüğünüzü görmenizi sağlayabilirler. Gerekli çözüm önerileri de bugün gelebilir. Hukuksal konularda güçlü desteklerle karşılaşabilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Çevrenizdeki kişilerin sizden ne beklediklerini normale göre çok daha fazla önemseyeceğiniz bir gündesiniz. Birlikte yaşadığınız kişilere çeşitli hizmet ve yardımlarda bulunabilirsiniz. İş ortamınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebilirsiniz. Tamamlamanız gereken işleri bitirmeniz mümkün.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün daha yaratıcı fikirlere yönelmeye eğilim gösterebilirsiniz. Farklılıktan çekinmeyin ve alışılmış yolların dışına çıkın. Bulacağınız fikirler, çalışmalarınıza derinlik katabilir. Romantik beklentileriniz güçlü tutkulara dönüşebilir. Sevdiğiniz  kişinin bugün size ilgisiz kalması mümkün değil.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Ailenizle ilgili mülkler, hisseli paralar, miras gibi maddi içerikli uzun dönemli sorunları tartışıp çözüm yolları arayabilirsiniz. Duygusal tansiyonunuz yüksek olsa da belirsizliklerin ortadan kalkması sizi rahatlatacaktır. Önümüzdeki dönemde bu konularla ilgili gelişmeler hızlanabilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Önümüzdeki günlerde yapacağınız bazı iş toplantıları, gezi ve ziyaretlerin plan ve hazırlıklarıyla ilgilenebilirsiniz. Gerekli maddi kaynaklarla ilgili görüşmeler ve ayarlamalar da zihninizi meşgul edebilir. Otomobilinizin, bakımı, sigorta işlemlerini ihmal etmeyin. Merkür bu alanda retro harekete başladığında eksikleri gözardı edemeyebilirsiniz.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Maddi durumunuzla ilgili hesapla ve düzenlemeler yapabilirsiniz. Önümüzdeki hafta iş ve para ile ilgili anlaşmalar ve yatırımlar daha fazla gündeminizde yer alacak.  Alışveriş isteğiniz artabilir. İhtiyaçlarınızı belirleyin ve Merkür retrou başlamadan önce bunları satın almaya çalışın.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Tüm ilginiz kendinize ve dış görünümünüze yönelebilir. İmajınızda yapmak istediğiniz değişimlerle ilgili ilginç fikirler aklınıza gelebilir. Kilo vermek için spor programına başlamak veya saç stilinizi değiştirmek daha fazla dikkat çekmenize imkan verebilir. 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bazı şeyler sakladığından bir süredir şüphelendiğiniz kişilerin sırlarını öğrenebilirsiniz. Öğrendiklerinizle ilgili olarak kendileriyle bazı konuşmalar yapmanız gerekebilir. Kaybettiğiniz veya bir yerde unuttuğunuz değerli bir eşyanızı bulmanız da günün ilginç etkileri arasında yer alabilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Manevi ve ruhsal yönü öne çıkan grup çalışmaları ve yardım faaliyetleriyle ilgilenmek için iyi bir gündesiniz. İş ve gelecekle ilgili projelerinizi önümüzdeki günlerde gözden geçirebilir, izlediğiniz yollarda değişimler yapabilirsiniz. Gerekli belge, evrak ve dökümanların toplanması bir kaç gününüzü alabilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Sorumluluk duygunuzun güçlenmesi gelecek endişelerinizi arttırabilir. Kuruntuları bir kenara bırakıp tüm konsantrayonunuzu işlerinize vermelisiniz. Önümüzdeki günlerde kariyerinizde artan tempoyla birlikte yeni kararlar vermenizde gündeme gelebilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Yurt dışı bağlantılı işlerinizle ilgili uzaklarda meydana gelen bir gelişmeden haberler alabilir ve detayları araştırmaya girişebilirsiniz. Bazı yeni yaklaşımlarla ilgili fikir verecek bilgiler toplayabilirsiniz. Nüfuzlu tanıdıklarınız sorunları çözme konusunda size destek olabilir.

Astrolog Demet BALTACI