BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.445,81
HABER /  MEDYA

Ateşböceği hangi gün 12.yeni bölüm ne zaman yayınlacak?

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Ateşböceği perşembe günü yayınlanmadı. Ateşböceği yeni bölüm hangi gün yayınlanacak? Bu hafta 12.bölümüyle ekrana gelecek olan Ateşböceği 24 Eylül tarihinde Star Tv'de olacak. Ateşböceği 12.bölüm fragmanı pazar akşamı neler olacak?

Abone ol

Ateşböceği final mi yapıyor 12.yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Her perşembe Star Tv ekranlarında yayınlanan Ateşböceği 21 Eylül tarihinde yayınlanmadı. Peki Ateşböceği yayınlanacağı tarih belli oldu mu? Ateşböceği 12.yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Başrollerini Nilay Deniz ile Seçkin Özdemir'in paylaştığı bir romantik komedi dizisi olan Ateşböceği bu perşembe ekranlara gelmeyince izleyiciler yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladı. 

Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran dizinin final yapacağı konuşulurken Ateşböceği'nin yeni yayın tarihi belli oldu. Ateşböceği 12.yeni bölümüyle bu pazar günü yani 24 Eylül'de yayınlanacak. Gelin hep birlikte yeni bölüm fragmanını izleyelim:

ATEŞBÖCEĞİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Birkaç gündür ortaya çıkan iddialara göre Ateşböceği'nin13.bölümde final yapması bekleniyor. Yapımcı ve kanal Ateşböceği için sadece 13 bölüm anlaştı, eğer dizi reytinglerde iyi gidemezse final yapması muhtemel gözüküyor.