BIST 9.069
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,12

Ateş ve Hava Burçları Motivasyonunuz Yükseliyor...

Yay burcunda ilerleyen Ay 11:24’de Mars ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Bugün 24 Şubat Pazartesi...Ay  günündeyiz…

Yay burcunda ilerleyen Ay 11:24’de Mars ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Ay  15:50’de  Oğlak burcuna geçiş yapacak.

Sabah saatlerinde enerji ve motivasyonumuz yüksek olabilir. Ancak değişken ve karasız enerjiler nedeniyle bu enerjiyi verimli kullanmakta zorlanabiliriz. Keyif aldığımız faaliyetler, yürüyüş, spor veya sosyal etkinlikler için sabah ve öğle saatlerini değerlendirebiliriz.

Öğleden sonra Ay Oğlak burcuna geçiş yapınca daha ciddi, sorumlu ve çalışkan enerjiler devrede olacak. Ruhsal olarak daha karamsar hissedebiliriz.

Akşam saatlerinde  iş, kariyer, aile ve günlük hayatımızdaki sorumluluklarımız biraz daha öne çıkabilir.

Günlük yorumları öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz...

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan)
İş hayatınızdaki görevlerinizin ve kariyer gelişiminizin sizin için öncelik taşıyacağı bir gün geçireceksiniz. İş ortamındaki iletişimi daha da olumlu hale getirebilir ve üst pozisyonlardaki kişilerin gözünde daha güçlü bir intiba bırakabilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs)

Rutini bir kenara bırakıp geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Bu planları yaparken değişik fikir ve yaklaşımlara da açık olun. Böylece, tasarılarınızın uygulaması daha etkili olabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran)

Maddiyat konusunda özgür olmadığınızı hissedebilir ama diğer taraftan da harcama yapma isteği duyabilirsiniz. Eğlence ve çeşitli sosyal aktivitelere katılma isteğiniz ve buralarda kendinizi maddi açıdan sınırlamama dürtünüz yoğunlaşabilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İkili ilişkilerinizde olayları alttan almaya çalışmalısınız. Eğer karşınızda gerilim yaşayan insanlar varsa, onları rahatlatmak veya sorunlarıyla ilgili olarak destek vermek en iyi seçim olacaktır.

(23 Temmuz – 23 Ağustos)

Dev projelerde çalışma isteğinizin yoğunlaşsa da küçük işlerle ve detaylarla meşgul olmanız gerekebilir. Bazı işlerin altından sadece kendinizin kalkabileceğini unutmamalısınız.

 (24 Ağustos - 22 Eylül)

Özel hayatınızda hoş bir hava yakalayabilirsiniz. İlişkileriniz son derece yumuşayacak ve iletişimleriniz de yaratıcılığınızın da yardımıyla oldukça keyifli hale gelecektir. Yine de gerektiğinde alttan almayı da bilmelisiniz.

 (23 Eylül - 23 Ekim)
Ağırlığı özel hayatınıza vereceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilir, ailenizle çeşitli faaliyetlerde bulunabilir, arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla bir araya gelip çeşitli ortamlara dahil olabilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım )

Özellikle iş hayatınızla ilgili yoğunluk yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Çeşitli seyahatler veya toplantılar yapabilir, iletişim ve haberleşme trafiği içine girebilirsiniz. Çoğu şey yolunda gidecektir.

 (23 Kasım-21Aralık)

En büyük önemi maddiyata vereceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı ve zekanızı kullanarak yeni maddi kaynaklar yaratmayı başarabilirsiniz. Beklenmedik harcamaları karşılayacak meblağları kazanmanız mümkündür.

 (21 Aralık – 20 Ocak)

Programınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekse de, bu değişikliklere neden olan gelişmeler sizi son derece memnun edecektir. Bunun yanında, iş ortamınızda süregelen bir problemi de çözebilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat)
Faaliyetlerinizi kimseye sezdirmeden kendi başınıza yürütmeyi tasarlayacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Grup çalışmasının gerektirdiği iletişime bugün yatkın olmamanız, yalnız çalışmayı gerçekten de faydalı kılabilir.
 

 (19 Şubat – 20 Mart)

Tüm gününüzü sosyal ortamlarda geçirebilirsiniz. Bu ortamlarda birlikte olduğunuz kişiler, çarpıcı fikirleriniz ve farklı bakış açınızla çok ilgileneceklerdir. Faydalı iletişimler kurabilirsiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI