BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.437,92

Aslanlar Müjde!.. JÜPİTER Geliyor...

Güneş Sistemindeki gezegenlerin en büyüğü haşmetli Jüpiter 16 Temmuz’da Aslanburcuna geçiş yapacak. Zodyak’ın çevresini 12 yılda dönen ve her burçta ortalama 1 yıl kalan Jüpiter, 12 Ağustos 2015’e kadar Aslan burcunu onurlandıracak.

Güneş Sistemindeki gezegenlerin en büyüğü haşmetli Jüpiter 16 Temmuz'da Aslan burcuna geçiş yapacak. Zodyak’ın çevresini 12 yılda dönen ve her burçta ortalama 1 yıl kalan Jüpiter, 12 Ağustos 2015'e kadar kadar Aslan burcunu onurlandıracak.

Sevgili Aslanlar bu önemli misafiri dört gözle beklediğinize eminim. Jüpiter cömert tabiatıyla hiçbir zaman eli boş gelmez. Sizin için de çok özel hediyeler hazırladığına kuşku yok…

Jüpiter yaşamınızı geliştirecek çeşitli fırsatlar karşınıza çıkarmakla birlikte, var olan sorunlarınızın çözümü konusunda da önemli yardımlarda bulunabilir.  

Aslan burçları ile birlikte Koç, Yay ve Kova burçları da Jüpiter transitinde önemli fırsatlarla karşılaşabilirler. 

İkizler ve Terazi burçları da Jüpiter’in dostluğunu hissedebileceklerdir.

Jüpiter bulunduğu yeri genişletir ve hangi burçta bulunuyorsa o burcun temsil ettiği alanlarda fırsatlar yaratabilir. Yabancı kültürler, eğitim, kişisel gelişim, ahlak, felsefe, inanç, adalet Jüpiter’in temsil ettiği kavramlardır. Güneş’in yönettiği ateş elementinden sabit nitelikli Aslan burcu yaşam enerjimiz, egomuz, öz güvenimiz, yaratıcılığımız, yeteneklerimiz ile ilgilidir.

Zodyak’ta Aslan Burcu sanat, sanatçılar, yönetim, liderlik, organizasyonlar, eğlence sektörü, çocuklar, aşk, flörtler ile bağlantılıdır. Genel olarak bu alanlarda daha fazla fırsatla karşılaşmamız mümkün. Önemli liderlerin ve sanatçıların ortaya çıkması, hamilelik, doğum ve çocuklarla ilgili gelişmelerin olması mümkün. Hayatın zevkli, eğlenceli yönleri daha fazla ilgimizi çekebilir.

Ancak Jüpiter temas ettiği alanları büyüttüğü için Aslan egosunun tavan yapması da mümkün. Özgüvenli olmak iyidir ancak bunu dengede tutmak gerekir. Fazla özgüven, aşırı iyimserlik gereksiz risklere girmemize neden olabilir. Bunun sonuçlarından da Jüpiter sorumlu değildir. Madalyonun tersini de hesaba katarak Jüpiter’in abartı, gurur, kibir, rehavet gibi tuzaklarına da düşmemeliyiz. Eğer riski seviyorsanız biraz daha dikkat!  

Spekülatif piyasalar, borsa, her türlü şans oyunu, kumar yine Aslan yönetimindedir. Bu dönemde bu alanlarda risk alma dürtünüz artabilir. Jüpiter bu konularda önemli şanslar da verecektir tabii. Ancak siz yine de güvenli olanı seçin…

Jüpiter Aslan burcunda sıcakkanlı, ateşli ve cömerttir. Aşk beklentiniz varsa bu yıl şansınız daha yüksek. Haritanız da destekliyorsa unutulmaz bir aşk yaşayabilirsiniz. Çocuk istiyorsanız eğer hamilelik ve doğum için şans sizden yana olabilir.

Aslan kalite ve lüksü sever. Bu dönemde daha fazla para harcayabilir, gösterişli, lüks ürünlere doğru çekilebiliriz. Eğlence ve zevkler için de bütçemizi zorlamamız mümkün. Her şeyin azı karar, çoğu zarar demişler. Dengede kalmalı, Ağustos böceği gibi davranmamalıyız.

Sanat alanında önemli başarılar kazanılabilir; ilginç eserler ortaya çıkabilir. Sahne sanatları, tiyatro, müzik, resim vb. daha fazla ilgi alanımıza girebilir. Bazı sanatçılar çok paralayabilir, ünlenebilir.

Ülke Yöneticileri ve liderlerle ilgili dikkat çekici gelişmeler olabilir. Bu dönemde ortaya çıkan liderler daha cesur ve özgüvenli davranabilir. Ancak aşırı özgüven, kibir bencillikle birlikte riskli hareketlere de sebep olabilir. Lider pozisyonundaki kişiler dünyanın kendi etraflarında döndüğü yanılgısına daha fazla düşebilirler.

Hepimiz horoskoplarımızda Jüpiter’in temas ettiği alanlarda koruma, yardım ve fırsatlarla karşılaşabiliriz. Ancak şunu unutmamak gerekir ki herhangi bir hazırlığımız ve alt yapımız yoksa Jüpiter’in bize sunacağı imkanları değerlendirmemiz de pek mümkün olmaz. Jüpiter gereksiz bir iyimserlik ve rehavet de verebilir. Özellikle Aslan burcunda iken keyif ve eğlenceye daha fazla düşebilir, tembellik yapabiliriz. Bu nedenle bilinçli olmalı her fırsatı zamanında ve doğru şekilde değerlendirmeye çalışmalıyız. Bunun sürekli olmayacağını da unutmamalıyız.

Jüpiter’in Aslan burcunda yaptığı transiti sırasında,

8 Aralık (2014)- 8 Nisan (2015) tarihleri arasında retro harekette olacak. Bu dönemde dış dünyada yaşadığımız gelişmeleri gözden geçirebilir, daha içsel ve ruhsal gelişim fırsatları ile karşılaşabiliriz. Jüpiter’in Aslan yolculuğunda özellikle bazı günler çok daha dikkat çekici. Herkesin horoskopunun aldığı etkiler kişisel olmakla birlikte bu özel günler Jüpiter’in şans ve yardımlarını daha fazla hissedebiliriz.

24 Temmuz, 18-20 Ağustos, 26-27 Eylül, 4-5 Aralık,14-15 Aralık (2014),5-7 Mart, 3-5 Nisan,1-3 Temmuz(2015)

Doğum günleriniz bu günler ve yakınlarında ise özel ve şanslı bir yıla girdiğinizi söyleyebilirim.

Jüpiter Aslan burcundaki bir önceki transitini Ağustos

2002- 2003Eylül yıllarında yaptı. Bu dönemde yaşadıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Tamamen aynı olmasa de benzer fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Burcunuzla birlikte yükselen burcunuzu da takip ederseniz Jüpiter’in size sunacakları hakkında bir fikir edinebilirsiniz…

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan)

Sevgili Koçlar yaşamın zevkli ve heyecanlı yönleri sizin için daha cazip hale gelebilir. Genel olarak şanslı bir dönemde olacaksınız. Fazla riske girmeden şans oyunlarında şansınızı deneyebilirsiniz. Sanat ile uğraşıyorsanız, harika bir yıla giriyorsunuz. Yaratıcılığınız çok yükselecektir ve siz her zamankinden daha fazla dikkat çekebilirsiniz. Aşk yaşamınız canlanabilir. Hayatınızın aşkı karşınıza çıkabilir.

Süregelen ilişkilerinizde romantizmin tadını daha fazla çıkarabilirsiniz. Çocuk istiyorsanız Jüpiter bu konuda da çok cömert davranabilir. Hamilelik, doğum veya çocuklarınızla ilgili çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.  Özellikle burcunuzdaki Uranüs ile Jüpiter’ in  olumlu açı yapacağı 18-20 Ağustos ,25 Eylül-3 Ekim 2014 ile 25 Şubat-10 Mart 2015 tarihleri sizin için çok özel olabilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar Jüpiter ev, yuva, aile ve ebeveynlerle ilgili konularda size çeşitli yardım ve fırsatlar sunabilir. Aile ilişkileriniz güçlenebilir, süregelen sorunlar için çözüm yolları bulabilirsiniz. Ebeveynlerinizin sağlığı ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Ev, emlak, mülk, alım, satım, kiralama, taşınma gibi konulardan mutluluk alabilirsiniz. Evinizi genişletip, güzelleştirebilirsiniz. Evde davet, parti, organizasyonlar daha fazla olabilir.

Evlenmek ve yuva kurmak konusunda da bu dönemde şanslı olacaksınız. Çocuk doğumu da ailenin genişlemesini temsil ettiği için bu dönemde mümkündür. Jüpiter bu alanda kariyerinizi destekleyecek şanslar sunabilir.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Jüpiter ile olumlu açı yaptığı 18-20 Ağustos 2014, 4-5 Aralık 2014, 4-7 Mart 2015, 1-3 Temmuz 2015 günleri ve yakınları sizin için çok daha özel imkanlar çıkarabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 
Sevgili İkizler Jüpiter düşünce yapınızı çok geliştirebilir ve iletişim gücünüzü arttırabilir. Kendinize olan güveniniz artabilir, cesur adımlar atabilirsiniz. Eğitim ile ilgili önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir, dil öğrenebilirsiniz. Bol bol seyahat edebilirsiniz. İşinizin tanıtımı, reklam, halkla ilişkiler, promosyon çalışmaları daha verimli olabilir. İnternet sitesi hazırlayabilir, blog açabilir, kitap yazabilirsiniz. Yakın çevreniz, akrabalar, kardeşler, komşularla ilgili fırsatlar artabilir.

Kardeşinizin hayatındaki gelişmeler sizi mutlu edebilir. Kuzen ve yeğenlerin sayısı artabilir.

1-4 Ağustos, 1-4 Kasım,25 Eylül-3 Ekim 2014, 25 Şubat-10 Mart, 6-9 Nisan 2015 sizin için çok daha özel imkanlar çıkarabilir.

  ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler  Jüpiter Aslan burcunda sizi maddi konularda destekleyebilir. Çalışmalarınızın karşılığınız daha fazla alabilirsiniz. Maaşınıza zam gelebilir, yeni gelir kaynakları da bulabilirsiniz. Bu dönemde maddi manevi güven duygunuz yükselebilir. Yatırımlarınızın geri dönüşleri daha fazla olabilir.

Ancak aşırı güven ve cesaretle maddi risklere girmemeli, özellikle spekülatif piyasalara temkinli yaklaşmalısınız. Lüks ve pahalı ürünlere daha fazla sahip olmak isteyeceğinizden harcamalarınız da artabilir. Dengeli olmakta fayda var.

Jüpiter  23-25 Temmuz, 25 Eylül-3 Ekim 2014 ile 25 Şubat-10 Mart 2015 tarihlerinde iş, kariyer ve maddi konularda daha özel fırsatlar çıkarabilir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Sevgili Aslanlar özel bir yıla girdiğinizi hissediyor olmalısınız. Bu doğum gününüzde Jüpiter sizinle olacak. Bir yıl boyunca hayatınızın her alanında önemli yardımlar ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Jüpiter sizin koruyucu meleğiniz olacak. Eğitim, kişisel gelişim, seyahatler, yurt dışı ile ilgili fırsatlar sizi zaman zaman şaşırtabilir. Hukuksal problemleriniz sihirli bir el değmiş gibi çözümlenebilir. İş kurabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabilirsiniz. Tabii aşk da sizden yana olabilir.

Kendinize olan güveninizin daha da artacağını ve sosyal hayatınızda parlayabileceğinizi de söyleyebilirim. Ancak egonuza dikkat edin. Jüpiter egonuzu daha da şişirebilir, gurur ve kibir ile gereksiz risklere girebilirsiniz. Aşırı iyimserlik ve rehavetle fırsatları kaçırmamalısınız. Eğer yükselen burcunuz Aslan ise bu yıl daha kolay kilo alabilirsiniz.

23-25 Temmuz,  18-19 Ağustos,25 Eylül-3 Ekim 2014 ile 25 Şubat-10 Mart, 1-2 Temmuz 2015 tarihlerinde çok özel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sevgili Başaklar Jüpiter Aslan burcunda transit yaparken size manevi ve ruhsal gelişim bakımından önemli fırsatlar verebilir. Farkındalığınız artabilir ve gelecek dönemlerde yapacağınız işlerin hazırlıkları ile uğraşabilirsiniz. Sağlık ile ilgili sorunlarınız çözüme kavuşabilir. Zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıklardan kurtulmak için çok iyi bir dönemde olacaksınız. Çevrenizde yardıma ihtiyacı olan kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Maddi konulardaki sorunlarınız için destek bulmanız daha koyla olabilir. Kredi, borç, vergi, sigorta, miras, nafaka vb. alanlardaki maddi konularda sürpriz gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz. Aile üyeleri ile olan ilişkileri güçlendirmeniz de mümkün. Görünmez bir yardım elini üzerinizde hissedebilirsiniz.

1-4 Ağustos, 1-4 Kasım,25 Eylül-3 Ekim 2014, 25 Şubat-10 Mart, 6-9 Nisan 2015 sizin için çok daha özel imkanlar çıkarabilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim)
Sevgili Teraziler Jüpiter Aslan burcunda sizin sosyal yaşamınızı güçlendirip, arkadaş çevrenizi genişletebilir. Arkadaşlardan daha fazla destek görebilirsiniz. Ortak çalışmalar, gelecek hedefleri ve projelerde yaratıcı girişimler olabilir. Bu durum sürpriz işbirliği fırsatları da karşınıza çıkarabilir. Arkadaş çevrenizden bir kişiyle ilişkiniz daha özel boyutlara taşınabilir. Sürpriz birliktelikler, evlilikler ortaya çıkabilir.

Çocuklarınızla ilgili gelişmeler sizsi daha fazla mutlu edebilir. Sosyal organizasyonlar, davetler, toplantılarda daha fazla yer alabilirsiniz.

18-20 Ağustos, 25 Eylül-3 Ekim, 4-5 Aralık 2014, 4-7 Mart, 1-3 Temmuz 2015 günleri karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın.

 (24 Ekim - 22 Kasım )

Sevgili Akrepler Jüpiter bir yıl boyunca kariyer evinizi ziyaret edecek. Toplum önünde daha fazla dikkat çekebilir, başarılı olabilirsiniz. İş, kariyer ve geleceğinizi etkileyecek önemli fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Çalışma koşullarınızda rahatlamalar olabilir. Otorite kavramları, üstleriniz tarafından desteklenebilir, yardım alabilirsiniz. Maddi durumunuzda iyileşmeler sağlayacak sürpriz fırsatlar da karşınıza çıkabilir.

Aile büyükleri, ebeveynler ile ilişkiler güçlenebilir ve onların hayatlarında iyileşmeler meydana gelebilir. Yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, eğitim, medya, yayıncılık, sanat ile ilgili kavramlardan destek alabilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

23-25 Temmuz,  18-19 Ağustos,25 Eylül-3 Ekim 2014 ile 25 Şubat-10 Mart, 1-2 Temmuz 2015 tarihleri sizin için daha fazla destekleyici olabilir.

 (23 Kasım-21Aralık)

Sevgili Yaylar Jüpiter’in Aslan burcu transitinden en olumlu etkilenecek burçlardan biri de sizsiniz. Yaşamdan daha zevk alabilir, geleceğe umutla bakabilirsiniz. Sizi kısıtlayan koşullar birer birer ortadan kalkabilir. Yaratıcılığınız güçlenirken, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. Yurt dışı , yüksek öğrenim ile ilgili hayalleriniz artık gerçek olabilir. Bu yıl çok fazla seyahat edebilirsiniz.

Hukuksal konulardaki sorunlarınızda yardımlar alabilirsiniz.Önemli başarılar kazanmanız da mümkün. İşinizin tanıtımı, medya, yayıncılık ile konularda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 2015 ‘de Satürn burcunuza geçecek. Uzun vadeli, sağlam yapılandırmalar içerisinde olabilirsiniz.

18-20 Ağustos , 25 Eylül-3 Ekim 2014 ile 25 Şubat-10 Mart 2015 tarihleri sizin için çok özel olabilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak)

Sevgili Oğlak Jüpiter bir yıl boyunca sekizinci evinizi ziyarete edecek. Geçtiğimiz yıl Jüpiter ikili ilişkiler, ortaklıklar alanında önemli fırsatlar sunmuş olabilir. Bu yıl işbirliklerinin maddi getirilerinden daha fazla yararlanabilirsiniz. Hisseli paralar, vergi, sigorta, kredi, borç, nafaka, miras vb. konularda zaman zaman kontrol dışı durumlar olsa da genel olarak şanslı olduğunuzu söyleyebilirim. Bir kredi imkanı ile mülk sahibi olabilirsiniz. Ya da aileye ait mülklerden gelir elde etmeniz de mümkün.

Ruhsal ve manevi konular daha fazla sizi ilgilendirebilir. Cinsel yaşamınız bu yıl daha aktif olabilir.  Tedavi amaçlı operasyon, ameliyat vb. konularda da yardımlar alabilirsiniz.

Jüpiter  23-25 Temmuz, 25 Eylül-3 Ekim 2014 ile 25 Şubat-10 Mart 2015 tarihlerinde değerlendirmeniz gereken fırsatlar verebilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat)
Sevgili Kovalar Jüpiter bir yıl boyunca karşıt burcunuzda olacak. Her türlü yakın ilişki, işbirlikleri alanında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal yönünüz güçlenebilir ve önemli kişilerle tanışabilirsiniz. Bu arkadaşlıklar hızla ilerleyebilir ve sürpriz evlilikler meydana gelebilir. Gelecekle ilgili hedeflerinize sizi ulaştıracak önemli işbirlikleri yapabilirsiniz. İletişim gücünüz ve yaratıcılığınız yükseleceği için reklam, promosyon, halkla ilişkiler, yazılı basın, medya, internet gibi alanlarda girişimlerde bulunabilirsiniz. İş veya özel amaçlı daha fazla seyahat etmeniz de mümkün.

Kendinizi geliştirecek önemli eğitim fırsatları ile de karşılaşabilirsiniz. Güçlü ve saygın kişilerden daha fazla destek görebilirsiniz.

1-4 Ağustos, 1-4 Kasım,25 Eylül-3 Ekim 2014, 25 Şubat-10 Mart, 6-9 Nisan 2015 sizin için çok daha özel imkanlar çıkarabilir.

 (19 Şubat – 20 Mart)

Sevgili Balıklar Jüpiter günlük hayatınız, iş, çalışma koşullarınız ve genel sağlığınızda size yardımcı olabilir. Genel rutinlerinizle ilgilenirken size destek olacak kişiler daha fazla karşınıza çıkabilir. İş veya evde yardımcı eleman bulmak söz konusu olabilir. Yabancı kökenli kişilerle iletişiminiz artabilir. Sağlık sorunlarınızı çözüme kavuşturabilir, tedavilerden yarar görebilirsiniz. Günlük beslenmenizde ve diyetinizde zaman zaman aşırılıklar olabilir. Dengenizi korumaya çalışmalısınız.

Evcil hayvanlarınızla ilgili gelişmeler olabilir.

Evcil hayvan edinebilirsiniz, ya da yavruları olabilir.Günlük hayatınızdaki sorumluluklarınız biraz artsa da elde ettiğiniz yeni deneyimlerle özgüveniniz güçlenebilir.

18-20 Ağustos , 25 Eylül-3 Ekim 2014 ile 25 Şubat-10 Mart 2015 tarihleri değerlendirebileceğiniz fırsatlar çıkarabilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI