BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.420,94

Aslan Burcundaki Ay Yaratıcı ve Sosyal Enerjiler Veriyor.

Sabah 04:10’da Aslan burcuna geçen Ay güne canlı, yaratıcı, sosyal enerjiler verecek. Yaratıcı, sanatsal çalışmalar, organizasyonlar, eğlenceli ve sosyal faaliyetler için uygun bir gündeyiz.

Bugün 12 Mart Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Sabah 04:10’da  Aslan burcuna geçen  Ay güne canlı, yaratıcı, sosyal  enerjiler verecek. Yaratıcı, sanatsal çalışmalar, organizasyonlar, eğlenceli ve sosyal faaliyetler için uygun bir gündeyiz.

Güzellik, estetik, makyaj, saç  bakımı  ile ilgili konular da bugün öne çıkabilir.

Kendimizi ifade etme ihtiyacı artacağından, özgüvenli davranışlarda bulunmak daha kolay olacaktır.  Bu durum kişisel ihtiyaç ve beklentilerimizi arttırabilir.

Ay Venüs karşıt açısı  sosyal ilişkilerde, özellikle bayanlar ve annemizle olan duygusal paylaşımlarda  dengeyi bulmak konusunda dikkatli olmamızı gerektiriyor.

Günlük yorumları öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz...

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Eviniz ve ilgili konularla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Tadilat, tamirat, boya ya da badana, eviniz için yapacağınız her türlü alışveriş, belki de bir misafir, günün ana konularını teşkil edebilirler.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bazı ailevi meseleler, zamanınızın büyük bölümünü evle ilgili konulara ayırmanızı sağlayabilir. Zamanınızı ailenize ayırmak sizin seçiminiz de olabilir. Var olan sorunları fazla büyütmeden birlikte keyifli zaman geçirmeye çalışabilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Sevdiklerinizle sosyal ortamlara girebilir veya eğlence faaliyetlerinde yer alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sanat aktivitelerine katılmanız veya keyifli bir seyahat için planlamalar yapmanız da ihtimal dahilindedir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Alışveriş yapma isteği duyabilir ve ani dürtülerle para harcayabilirsiniz. İstediğiniz her şeye sahip olma arzunuzu biraz engelleyin. Beğendiğiniz ürünleri daha uygun fiyatlara alabileceğiniz zamanı beklemelisiniz.
 

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Hislerinizi olduğu gibi dışarı vurabilirsiniz. Bu, ön plana çıkmanızı kolaylaştıracak, içten ve dürüst yaklaşımınız beğenilecektir. İhtiyaçlarınızı da dile getirerek bunların karşılanmasını sağlayabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün sosyal hayatta kalabalıkların arasında olmayı değil, kendi başınıza vakit geçirmeyi isteyebilirsiniz. Sessiz ve sakin bir köşe, size her zamankinden daha dinlendirici ve çekici gelebilir. 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Kalabalık sosyal ortamlara girmeniz ve bu ortamlarda oldukça hareketli saatler geçirmeniz mümkün. Bazı gelişmeler yaşayabilir ve sosyal hayatınızdaki şartların iyiye doğru değiştiğini görebilirsiniz.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Aklınız, zaman zaman ailenize karşı sahip olduğunuz yükümlülüklere meşgul olabilir. Bu anlarda çevrenizdeki kişilerin beklentilerine odaklanıp elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz. Sevdikleriniz çabalarınızı takdir edeceklerdir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Özel yaşamınızda sizi huzursuz eden ufak bir detay ile ilgilenebilirsiniz. Bu konuyla ilgili çözüm bulma konusunda kararlı olacak, sonunda da hedefinize ulaşacaksınız. Kendinize güvenin ve kararlılığınızı kaybetmeyin. 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Aile ile ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gün geçirebilirsiniz. İletişim kabiliyetiniz artabilir; yanlış anlaşılmalardan korkmayın. Fikirlerinizi, beklentilerinizi rahatlıkla aktarabilir ve çözümler üzerinde tartışabilirsiniz.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün sizin için birliktelikler ve yakın ilişkiler  öne çıkabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda güzel bir uyum doğması mümkün görünüyor. Duygusal konuları da sorunları da son derece sakin bir biçimde tartışabilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Yakın çevreniz sizden ilgi bekleyebilir. İlgilenmeniz gereken işler fazla olacağı için onalar gün içerisinde zaman ayıramayabilirsiniz. Bunu telafi etmek için iş sonrası güzel bir program düşünmeye başlayabilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI