BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50

Aska Hotels ve tatilci yorumları

Aska Hotels, konsept otelcilik anlayışıyla rüyalarınıza dokunuyor...

Aska otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan’ın Antalya Lara Kundu’da 2014 yılında hizmete giren Aska oteller zincirinin amiral gemisi Aska Lara Deluxe, konsept otelcilik anlayışıyla farkını tatil severlere hissettirerek otelcilik sektöründe kurumsallık, marka, insan kaynağına verdiği hassasiyet ve değerlerle adım adım sağlam temeller üzerine kendine özgü koyduğu ilke, hedef ve otelcilik filozofisiyle yoluna devam ederken bizim yıldız anlayışımız tatilcilerin bize verdiği değerdir, misafirlerimizin beğenisi, memnuniyeti ve çalışanlarımızla beraber Aska ruhumuz misyon ve vizyonumuzun en önemli etkenleridir diyerek gücüne güç katan, örnek gösterilen marka otel olma yolunda farkını hissettiriyor.

  

Şimdi tatilci bakışı diyerek; Aska Lara Deluxe wet’n Wild eğlence parkı, yeme içme servis kalitesi ile kısa sürede anlatılmaz yaşanır Aska Lara Resort & SPA standardın dışında tatil yapmak isteyenlerin otel adresi.

  

Hem sakinliği yaşamak hem de doya doya eğlenmek istiyorum diyenlerin ilk tercihi olabilecek seviyede. Birde çocuklu bir aile iseniz kesinlikle gidilmesini tavsiye edebilirim. Konaklamada yepyeni bir anlayış. Antalya’nın Kundu bölgesinde yer alan Aska Lara Deluxe iki bölümden oluşuyor.

  

Sahile uzaklığı öncelikle kafalarda soru işareti bıraksa da tatilinizin ilk gününden itibaren yaşayacağınız tempoya kendinizi kaptırıyorsunuz ve Aska Lara Deluxe ayrıcalıklarını yaşamaya başlıyorsunuz.

  

Öncelikle sizi ve ailenizi orada memnun kılan otel sorumlularının ve personelinin son derece güler yüzlü ve ilgili olması. Yemekler derseniz bir harika, usta ellerden çıkan doyumsuz lezzetler gününüze daha da enerji katıyor.

  

Otel restoranında çocuklarımız için ayrılmış sevimli bir bölüm ve onların damak zevkine hitap edecek leziz yemeklerde yer alıyor.

  

Wet’n Wild ‘da doyasıya eğlence ile tatil keyfi

Aska Lara Resor& SPA’nın sahilinde yer alan devasa büyüklükteki Wet’n Wild kesinlikle görülmeye değer, görmekte yetmez eğlencenin ve tatilin doyasıya tadını çıkarmak gerekir.

  

Aska Lara’nın ana binasını dinlenmek için kullanırken Wet’n Wild da eğlencenin doruğuna varmanız mümkün. Tema parkta yer alan çocuk havuzları ve oyun alanları o kadar kullanışlı ve fazla ki hangisinde vakit geçireceğinizi şaşırıyorsunuz.

  

Tabi ki yetişkinler için ayrılan su kaydırakları ve sahil kısmındaki su sporları gününüze renk katmaya yetiyor.

Ana binadan tema parka geçiş için özel klimalı minibüsler mevcut, 3 dakikada bir git gel yapan minibüsler yer bulamama sorununu böylelikle sıfıra indiriyor.  Her sorununuza anında çözüm bulan Aska Lara Deluxe yetkilileri her şeyden önce misafir memnuniyeti önemlidir mantığıyla kalbinizi çalıyor. Odaların konfor ve temizliği evinizi aratmıyor.

  

Gündüz Wet’n Wild da başlayan eğlence dünyası gece 00.00’da son buluyor. Bana bu kadarı yetmedi diyenler için Aska Lara Deluxe ana binasında yer alan night club devreye giriyor ve eğlence bitmiyor. Kids club sayesinde çocuklarınızın da her günü rengarenk geçiyor.  Günümü doya doya yaşamak istiyorum diyenler bu otelden şaşmayın derim.

  

Aska Lara Deluxe bir değil birkaç kez tatil için tercihiniz olabilir. Bizler ailelerimizle gittik, gördük, tatili yaşadık, konakladık, servis ve hizmet aldık, doyasıya eğlendik ve çocuklarımızın en üzüldüğü an veda vaktinin gelip çattığı zamandı. Seneye şimdiden rezervasyonumuzu yaptırdık, eşimize dostumuza tavsiyelerimizi paylaştık.

  

Sayın Alper Tekbaş, sizin vesilenizle başta Aska Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan olmak üzere tüm Aska ailesine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz…

Recep Doğan ve Ailesi, Çağatay Türk ve Ailesi

Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar; sağlık, barış ve mutluluk getirmesini dilerim

Tatil tadında kalın