BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,05
ALTIN 2.324,50
DÜNYA

Aşk üçgeni, kadınları pişirip komşularına yedirdi

Brezilya kan donduran bir yamyamlık öyküsüne sahne oldu. Bir adam, adamın eşi ve sevgilisi hedefledikleri kadınları öldürdükten sonra etlerini hamurişinde kıyma olarak kullanıp yedi ve komşularına satarak yedirdi.

Jorge Beltrao Negromonte da Silveira isimli adam, karısı Isabel Pires ve sevgilisi Bruna Cristina Oliveira, Nisan 2012'de gözaltına alındı.

KADINLARI ÖLDÜRÜP CESETLERİNİ YEDİLER Gözaltının gerekçesi öncelikle hırsızlıktı ancak kanlı gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı. Üçlü caniler hedefledikleri kadınlarının evine iş teklifi yapma amacıyla giriyor kadınları öldürüp cesetlerini yedikten sonra, arta kalanları da hamurişinde kullanıp komşulara ve yerel barlara satıyorlardı.

Adam çifte cinayetten 71 yıl, sevgilisi 71 yıl ve eşi 68 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Sorgularında caniler, bu eylemin 'arınma ayini'nin bir parçası olduğunu söylediler. Adam cinayetleri balık bıçağı ya da çekiçle işlediğini itiraf etti. Özellikle öldürdüğü kadınlardan birini 18 aylık kızının gözü önünde parçaladığını ve annesinin etlerini ertesi gün öğle yemeğinde kızına yedirdiğini söyledi.

Fazla etleri, evlerinin derin dondurucusunda saklayan üçlü caniler, arta kalan kemikleri de arka bahçeye gömdüklerini itiraf ettiler.

Canavar üçlü, işlediği kanlı cinayetleri savunurken, öldürdükleri kadınların gelecekte hırsız ve kalitesiz çocuklar doğuracağını söyleyerek, bu negatif enejileri yok ederek dünyaya iyilik yaptığını söyledi.

Üçlü canilerin dünyayı arındırmak ve nüfusu düşürmek amacı taşıyan bir cemaate mensup olduğu tahmin ediliyor. 57 yaşındaki cani adamın eskiden bir üniversitede profesör olduğu belirtildi.

Sitene Ekle
Etiketler