BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.308,86
HABER /  MEDYA

Arka Sokaklar son bölüm Hüsnü komisere büyük sürpriz

Arka Sokaklar yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. 464. bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar son bölüm izleyenler Hüsnü komisere büyük bir sürpriz yaşadığına şahit oldu. Yeni bölüm fragmanının da yayınlandığı Arka Sokaklar son bölümde Hüsnü'nün çok sevindiği olay neydi? Gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol

Kanal D'nin uzun zamandır ekranlarda olan dizisi Arka Sokaklar yayınlanan son bölümde yine nefesleri kesti. Rıza baba ve ekibi maceradan maceraya atlarken Hüsnü bu arada büyük sürpriz yaşadı. 

Arka Sokaklar'ın Cuma akşamı yayınlanan son bölümünde, Hüsnü Çoban dede olacağını öğrendi! Gençler bir kafede oturmuş Asiye'nin gelmesini bekliyordur. Asiye kafeye yaklaştığı sırada bir hırsız çantasını çalar ve kaçar. Arda ve Volkan komiserlerin orada olması onlar için büyük şanstır. 

HÜSNÜ KOMİSER DEDE OLUYOR!  Hırsızı yakalarlar ve çantayı Asiye'ye verirler. Asiye bu olayın getirdiği sıkıntı ile fenalık geçirir ve hastaneye kaldırılır. Metin ve gençler çok telaşlıdır. Yapılan tetkikler sonucu Asiye'nin hamile olduğu ortaya çıkar. Başta Metin olmak üzere büyük sıkıntılar atlatan Çoban Ailesi, bu mutlu haberden dolayı sevinç içine girerler. Özellikle Hüsnü dede olacağını duymaktan dolayı çok mutludur.