BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.507,75
MEDYA

Arka Sokaklar 435. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar dizisi 435. yeni bölümüyle 31 Mart 2017 Cuma akşamı Kanal D'de olacak. Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Arka Sokaklar 435. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 31 Mart 2017 Cuma akşamı Kanal D'de...

Mesut ambulansla hastaneye kaldırılır. Oktay, Mesut’un yanındadır. Haberi alan Rıza Baba ve ekibi büyük şok yaşarlar. Selin ve Hüsnü, ilk uçakla Kovandere’ye, Mesut’un yanına gelirler. Gümüş kaçmıştır ve Mesut’a zarar vermek için her yolu dener. Mesut’un İstanbul’a gelmesi tehlikelidir. Gümüş ise, yapacağı eylem planlaması için İstanbul’a gelir.

Mesut’un karaciğerine saplanan kurşun, vücutta hasar yaratmıştır. Hayatta kalabilmesi için karaciğer nakli gerekmektedir. Uygun dokular aranır ve Tunç’un ki uyumludur. Oğlu tereddüt yaşamadan karaciğerinin bir kısmını vermeye hazırdır ancak oğlunun canına zarar vermek istemediği için kabul etmez. Değerleri düşen Mesut’un durumu, gitgide kötüleşir. Ekip, Tunç ve doktorun aldığı ortak bir kararla nakil gerçekleşir. Ancak ameliyat başladığı sırada Gümüş sinsice bir planla hastaneye sızarak silahını Mesut ve Tunç’a doğrultur.

Sitene Ekle