BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,87
HABER /  MAGAZİN

Arda Turan Berkay'ın eşine asıldı mı? 'Haber doğru ama...'

Şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e asıldığı ve ardından da Berkay'a yumruk attığı haberiyle gündeme gelen Arda Turan'dan ilk açıklama geldi. Çıkan haberlerin doğru olduğunu söyleyen Turan, tartışmanın konusunun ise namus meselesi olmadığını iddia etti.

Abone ol

Futbolcu Arda Turan, dün gece Emirgan Gizli Kalsın adlı mekanda tartıştığı şarkıyı Berkay'a yumruk atıp burnunu kırdı. Bu olayın ardından Berkay ve eşi hemen hastaneye giderken Arda Turan ise mekanda kaldı.

İddialara göre kavga Arda Turan'ın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' demesi nedeniyle çıktı. 

Arda'nın asıldığı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin kimdir?

EŞİMİ TANIMAMASI MÜMKÜN DEĞİL!: Berkay yaptığı açıklamada “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var ” dedi.

ARDA'DAN İLK AÇIKLAMA: Çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Arda Turan da kavgayı doğruladı. Fakat ünlü futbolcu, kavganın sebebinin namus meselesi olmadığını iddia etti.TARTIŞMANIN KONUSU 'NAMUS' DEĞİL:  "Bugün gazetelerde çıkan haberle ilgili kısa bir açıklama yapmak istedim. İzin günümde arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda yaşadığımız tartışmanın sebebi bir 'namus' konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıştır. Doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun."

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ifşa etti : Arda bana asıldı kulağıma eğilip...Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ifşa etti : Arda bana asıldı kulağıma eğilip...Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ifşa etti : Arda bana asıldı kulağıma eğilip...Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ifşa etti : Arda bana asıldı kulağıma eğilip...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN