BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,76
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Apple bugün tanıtıyor iPhone XS ve iPhone XS Max modelleri

Apple'ın yeni iPhone'larını tanıtacağı gün geldi, çattı. Bu akşam gerçekleştirilecek etkinlikte Aple'ın 3 farklı iPhone'u bugün TSİ 20:00'de dünyaya duyurması bekleniyor.

Abone ol

Bugün tüm gözler Apple'ın üzerinde olacak. Steve Jobs Theatre'da 3 yeni iPhone ile meraklılarının karşısına geçmesi beklenen firma, tanıtımı saat kaçta gerçekleştirecek.

Bilindiği üzere Apple, geçtiğimiz sene de lansmanını 12 Eylül'de yapmıştı. TSİ 20:00'de başlayan organizasyonda iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X tanıtılmıştı. Firma bu yıl iPhone Xs, iPhone Xs Plus (ya da Xs Max) ve iPhone Xr'ı (ya da iPhone 9) tanıtmayı hedefliyor. 

SAAT 20:00'DE BAŞLAYACAK
12 Eylül'de yani bugün Steve Jobs Theatre'da gerçekleşecek organizasyon, Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak. Yeni iPhone modellerinin ön plana çıkacağı tanıtım, Apple'ın resmi YouTube sayfasından canlı olarak yayınlanacak. Lansmanda yeni iPhone'lara ek olarak yeni iPad ve Apple Watch Series 4'ün de gün yüzüne çıkması bekleniyor.

İŞTE YENİ MODELLERİN İSİMLERİ VE FİYATLARI
ABD basının şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı iddiaya göre, yeni iPhone modellerinin isimleri ve fiyatları şu şekilde... 

iPhone Xs (Giriş Seviye Model): 799 dolar 

iPhone Xs Max (Giriş Seviye Model): 999 dolar 

LCD ekranlı model - Xc (Giriş Seviye Model): 699 dolar 

İPHONE XS'TEN İLK GÖRÜNTÜ İNTERNETE SIZDI
Teknoloji devi Apple, üç yeni iPhone tanıtacak. 9to5Mac’in haberine göre iPhone XS olarak isimlendirilen 5.8 ve 6.5 inç ekran boyutundaki modellerden ilk görüntü geldi.
ÇERÇEVE YARI YARIYA İNCELİYOR
9to5Mac'te yer alan iddiaya göre, Apple yeni modellerde 'Full Active LCD'ye yer verecek. Bu da cihazların çerçevesinin yarıyarıya küçülerek 0.5 milimetreye ineceği anlamına geliyor.