BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.428,90
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF sınav sonuçları final dönemi sorgu ekranı

AÖF sinav sonuclari açıklandı mı soru ve cevaplar ne zaman belli olacak? 13 - 14 Ocak tarihleri arasında yapılan AÖF final dönemi sınav sonuçları her an belli olabilir. Anadolu Üniversitesi öğrenci otomasyonundan sorgulanacak olan AÖF sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren internethaber'de.

Abone ol

Binlerce adayın merakla beklediği AÖF sınav sonuçları için geri sayım başladı. 13 - 14 Ocak tarihleri arasında yapılan AÖF sınav sonuçlarının bir hafta içinde açıklanması bekleniyor. Peki AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı?

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan güz dönemi sona erdi. Final sınavlarıyla birlikte AÖF için yeni bir dönem başlamış oldu. Henüz AÖF sınav sonuçlarının açıklanma tarihi netleşmedi fakat Ocak ayının sonlarına doğru sınav sonuçlarının belli olması bekleniyor. 

AÖF SINAV SONUÇLARI ÖĞRENCİ OTOMASYONU SORGU EKRANI 

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?  AÖF sınav sonuçları ise sınavların sona ermesinin ardından on beş günlük süre içerisinde sorgulamaya açılıyor. Sınav sonuçları sisteme öğrenci girişi yaparak sorgulanabilecek.

AÖF SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL OLACAK? Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.