BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.302,86
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF sınav giriş yerleri güz dönemi 2017 aöf anadolu sorgu ekranı

AÖF sinav giris yerleri son dakika belli oldu. 25 - 26 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan güz dönemi sınav yerleri giriş belgesi 2017 aöf giriş belgesi açıklandı. AÖF giriş yerleri aof.anadolu.edu.tr ve internethaber'de.

Abone ol

AÖF giriş yerleri 2017 belli oldu. Milyonlarca adayın merakla beklediği AÖF giriş yerleri açıklandı. AÖF giriş yerlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

AÖF 2017 güz dönemi sınavlarında bir hafta kaldı. Binlerce aday AÖF sınav giriş yerlerinin açıklanmasını bekliyordu. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan son açıklamaya göre AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. 25 - 26 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan AÖF sınav giriş yerleri internethaber'de.

AÖF sınav giriş yerleri belli oldu. Adaylar Anadolu Üniversitesi öğrenci otomasyonu bölümünden giriş yaparak sınav giriş yerlerini öğrenebilir ve belgesini çıkarabilir.

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL OLACAK?

Öğrenci, sınav sonuçlarının ilan edildiği tarihten itibaren üç iş günü içinde sınav sonuçlarına itiraz edebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

AÖF 4 YANLIŞ 1 DOĞRU KURALI DEVAM EDİYOR MU?

Geçtiğimiz öğretim yılında uygulanmaya başlanan ve üniversite giriş sınavlarında olması gereken 4 yanlışın bir doğruyu götürmesi uygulaması tüm Açıköğretim Fakültelerinin vize, final ve bütünleme sınavlarına getirilmişti. Adayların tepkilerine, kampanyalarına rağmen bu yıl da değişiklik yok! Açıköğretim Fakülteleri, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesinde yer almaktadır. Yükseköğretim Kurulunun geçtiğimiz yıl aldığı kararla sınav değerlendirmelerinde 4 yanlış sorunun 1 doğru cevabı götürmesi uygulaması tüm Açıköğretim Fakültelerine getirilmesinin ardından yeni öğretim döneminde de uygulanacak!