BIST 9.699
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.451,95
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF giriş yerleri 25 -26 Kasım güz dönemi sorgu ekranı

AÖF giris yerleri 25 - 26 Kasim guz donemi sinav belgesi belli oldu mu? Binlerce öğrenci AÖF giriş yerlerini merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi'nden ise konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Peki AÖF giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

Abone ol

Binlerce öğrencinin beklediği AÖF sınavlarının yapılmasına sayılı günler kaldı fakat giriş yerleri henüz açıklanmadı. Anadolu Üniversitesi sitesine baktığımız zaman giriş yerlerine dair bilgi göremiyoruz. AÖF giriş yerleri anadolu.edu.tr ve internethaber'de. 

AÖF güz dönemi sınavlarının yapılmasına az bir süre kaldı. Öğrenciler de AÖF sınav giriş belgelerinin nasıl alınacağını merak ediyor. Ayrıca AÖF muafiyet sonuçları da belli oldu ve itiraz etmek isteyenlerin dikkat etmesi gerekenler bulunuyor. 

AÖF GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav giriş yerleri henüz yayınlanmadı. Sınav giriş yerleri sınav tarihinden bir hafta önce internet üzerinden erişime açılıyor.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ZAMAN SAYIYOR

Anadolu Üniversitesi'nin sitesine girdiğimiz zaman bir sayaç ile karşı karşıyayız. Sosyal medyada bazı kullanıcıları bu sayacı ti'ye alarak Anadolu Üniversitesi'ne gönderme yapıyor.