BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.300,89
HABER /  GÜNCEL

Ankaralılar rahat olun su var!

ASKİ, ''Ankara'da su kesintisi olacak ilçeler'' başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bazı internet sitelerinde yer alan ''Ankara'da su kesintisi olacak ilçeler'' başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, son günlerde çeşitli basın yayın organları ile internet sitelerinde ''Ankara'da su kesintisi yapılacağı'' şeklinde ASKİ kaynaklı asılsız haberlere yer verildiği kaydedildi.

Haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, ASKİ Genel Müdürlüğünün zorunlu su kesintisi yapılması ihtiyacı doğması halinde, her zaman olduğu gibi kurumun internet sitesi ve diğer basın yayın organlarında Ankara halkına gerekli duyuruyu yaptığı ifade edildi.

Diğer taraftan çeşitli basın yayın organları ile internet sitelerinde, Ankara'nın bazı semtlerine yeterli miktarda su verilemediği yönünde haberlere de yer verildiğine dikkat çekilen açıklamada, bu haberlerin asılsız olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, vatandaşların, yeterli miktarda su alamadığı yönündeki şikayetlerini ayrıntılı adres bilgilerini de vermek suretiyle ''www.aski.gov.tr'' internet adresi ile ''ALO 185 Su Arıza İhbar'' hattına bildirmesi halinde bu yöndeki şikayetlerin en kısa sürede sonuçlandırılacağı ifade edilerek, ''vatandaşların bu tür asılsız haberlere itibar etmemesi'' istendi.