BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,73
ALTIN 2.497,76
HABER /  GÜNCEL

Ankara'dan Mersin'e 'Kutlu' transfer

Başbakanlık Müşaviri Dr. Devran Kutluğun, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekterliği görevine atandı. Kutlugün, Ankara'daki görevinden ayrılarak Mersin'deki görevine başladı.

Abone ol

Ankara bürokrasisinin önemli isimlerinden Başbakanlık Müşaviri Dr. Devran Kutluğun, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atandı. 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Devran Kutlugün, bu haberi sosyal medya hesabından “Değerli dostlar, hayatımın 28 yılını geçirdiğim Başbakanlıktan ayrılıyorum. Bundan sonraki kamu görevim Mersin Büyükşehir Genel Sekreteri olarak devam edecektir. Dualarınız her daim önemlidir. Allah utandırmasın” şeklinde duyurmuştu.

Ankara doğumlu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kutlugün, Gazi Üniversitesi’nde “Siyasal İletişim ve Propaganda” üzerine yüksek lisans ve doktora yapmış, Başbakanlık’ta önemli görevler üstlenmişti.

Kutlugün, Ankara Yenimahalle Belediye Başkan adaylığı sırasında “Mutlu günler için Kutlugün’ler” sloganıyla dikkat çekmiş, gerek gazete ve dergilerde, gerekse akademik çevrede sayısız projeye imza atmıştı. Devran Kutlugün, çalışma hayatını son olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevinde sürdürecek.