BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.495,61
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da okullar tatil edildi! 26 Aralık

Ankara Valiliği, okulların 26 Aralık tarihinde bir gün süreyle tatil edildiğini duyurdu. Ankara Valisi Vasip Şahin, kar yağışının sabah saatlerine kadar devam edeceğini söyleyerek mağduriyet yaşanmaması için ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiğini duyurdu.

Abone ol

ANKARA Valisi Vasip Şahin, kuvvetli kar yağışı ve buzlanma beklentisi nedeniyle kentte yarın eğitime ara verildiğini duyurdu.

Vali Şahin, Twitter'dan yaptığı açıklamada, meteorolojik verilere göre kuvvetli kar yağışının yarın sabaha kadar devam edeceğini belirtti.

Vali Şahin, kuvvetli kar yağışı ve beraberinde oluşacak yoğun buzlanma nedeniyle öğrenci ve vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yarın başkent genelinde eğitime 1 gün ara verildiğini kaydetti.

YOLLAR ULAŞIMA KAPANDI

Bu arada yoğun kar yağışı Ankara'da hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Keçiören ve Çankaya gibi kentin yüksek kesimlerinde ise birçok yol ulaşıma kapandı. Trafik ekiplerinin yoğun çabalarına rağmen Konya ve Eskişehir yollarında ise trafik güçlükle sağlanıyor.