BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Angelina Jolie’ye benzemek isteyen kadın herkesi kandırmış

İran'da idolü Angelina Jolie'ye benzemek için en az 50 ameliyat olduğu ve diyet yaparak 40 kiloya düşen Sahar Tabar, herkesi kandırdığını söyledi. Tabar, 'Sadece eğlenmek için fotoşop yaptım' dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye de dahil dünya kamuoyu İranlı Sahar Tabar’ın fotoğraflarını konuşuyordu… Çok beğendiği aktrist Angelina Jolie’ye benzemek için 50 ameliyat olduğunu söyleyen ve diyet yaparak 40 kilograma düştüğünü iddia eden genç kadın Sputnik’e konuştu.

Tabar, bugün yaptığı açıklamada fotoğrafların fotoşoplu olduğunu ve aslında Angelina Jolie’ye benzemek gibi bir niyeti olmadığını söyledi.

19 yaşındaki Tabar, “Kendime kendime eğlenmek için böyle bir şey yaptım. Fotoğrafa dikkatlice bakanlar fotoğraflarımın oynandığını fark etti ve ben de sonunda bunu itiraf etmek istedim. Birine benzemek gibi bir amacım yok” ifadesini kullandı.  Tabar, “Bazı fotoğraflarda suratımı komik şekillere soktum ve kendime göre bir sanat icra ettim. Hayranlarım benim gerçek yüzümün bu olmadığını biliyordur” dedi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle