Zuhal Topal'la Sofrada FOX TV'de başlıyor bakın neye benzemiş!

Abone ol

FOX TV kanallarında Zuhal Topal yeni bir programla ekrana geliyor. TV8'in yarışması Yemekteyiz ile Kanal D'nin Gelinim Mutfakta yarışmasının ortaya karışık hali olan Zuhal Topal'la Sofrada programı bakalım reyting alabilecek mi?

Evlilik programlarında çöpçatanlık yapan Zuhal Topal bu kez reyting sofrasına 'yemek' programı ile oturuyor. FOX TV kanalında yeni yayın döneminde başlayacak olan Zuhal Topal'la Sofrada programı hayli tanıdık bir formata sahip.

Geride bıraktığımız sezonun gözdesi olan iki yemek yarışmasının birleşiminden oluşan Zuhal Topal'la Sofrada programı Kanal D ve TV8 kanallarındaki muadillerine rakip olacak. Daha önce reyting için Esra Erol ile kapışan Zuhal Topal bu kez Onur Büyüktopçu ve Fatih Ürek ile yarışacak. 

Yemekteyiz ve Gelinim Mutfakta'ya benzemiş
FOX TV tanıtım metninde yarışmanın Global Agency’ye ait Momsters isimli yarışma formatı olduğu söylense de tanıtımdaki malzeme hayli tanıdık. Zuhal Topal'la Sofrada programı gerçekte Yemekteyiz ile Gelinim Mutfakta'nın ortaya karışık versiyonu olmuş. Gelinim Mutfakta yarışmasından 'kaynana' kısmını alan yarışma, Yemekteyiz programından da ev kısmını kopyalanmış.

Zuhal Topal programda yarışmaya katılan gelinin evine konuk olacak. Programın yemek yapma ve mutfaktaki sohbet kısmı aynı Yemekteyiz'deki gibi... Sofraya geçildiği bölümde ise Gelinim Mutfakta yarışmasından kaynanalar kısmı eklenmiş. Yemekteyiz'de diğer yarışmacıların oturduğu sofrada bu kez kaynanalar yer alıyor. Yemekteyiz'de Onur Büyüktopçu sofrada yanına yemeği yapan yarışmacıyı oturtuyordu. Zuhal Topal ise yemeği yapan gelinin kaynanasını oturtacak. Eleştiri için de diğer kaynanalar masada yer alacaklar. Zuhal Topal'la Sofrada yarışması tutmuş olan iki ayrı versiyonun karışımı olduğundan reytingleri şimdiden garantilemiş sayılır.

Zuhal Topal'la Sofrada ne zaman başlayacak : FOX TV yayınladığı fragman ile tanıtım metninde bu konuda bilgi vermedi. Programın bayramdan sonra Eylül ayında yeni yayın dönemi ile start alması bekleniyor. Haftanın 5 günü ekrana gelmesi beklenen yarışmanın saati de merak konusu. Yarışma Kanal D ekranındaki Gelinim Mutfak ya da TV8'deki Yemekteyiz saatinde ekrana gelebilir. Bakalım hangisini kendisine rakip olarak görecek.

Günün Önemli Haberleri