Zeytinyağının cinsel yaşama faydaları nelerdir?

Abone ol

Yapılan araştırmalar sonucu zeytinyağının iktidar haplarından daha etkili bir cinsel uyaran olduğu tespit edilmiştir! Elmaelma.com sizler için zeytinyağının cinselliğe etkilerini derledi!

Zeytinyağının faydaları nelerdir, zeytinyağını içmenin faydaları nelerdir, Hangi miktarda zeytinyağı tüketmeliyim? Hepimizin bildiği gibi zeytinyağı hali hazırda mucizevi faydalara sahip olmakla birlikte her gün bambaşka faydalarını öğreniyoruz. Yemeğin zeytinyağlısı sağlıklı, cilde zeytinyağı sürmek bakım niteliğinde, zeytinyağını sade bir biçimde içmek vücuda bir çok yarar sağlıyor... Okuduğunuz üzere zeytinyağının her derde bir devası bulunmakta. Siz elmaelma.com okuyucuları haberimizi okuduktan sonraki ilk işiniz hakiki bir zeytinyağı edinmek olacak...

CİNSEL GÜCÜ ARTTIRMAK İÇİN İLAÇLARA GEREK YOK!

Atina Üniversitesi’nde görevli bilim insanları, zeytinyağı ve zeytin tüketen erkeklerde kalpteki kan akışının güçlenerek cinsel iktidarsızlığın azaldığını ortaya koydu. 600 erkeğin katıldığı araştırmada, günde en az 9 çorba kaşığı zeytinyağı tüketenlerde iktidarsızlık riskinin diğerlerine göre daha az olduğunu gösteriyor. Ayrıca bu kişilerde testosteron seviyeleri de, az zeytin tüketenlere göre yüzde 40 daha fazla.BBC Türkçe’nin haberine göre, araştırma ekibinin lideri Dr Christina Chrysohoou, “Bu, cinsel fonksiyon sorunları için ilaçsız bir çözüm. Cinsel gücü artıran ilaçların ise uzun vadeli bir çözüm değil; sadece cinsel kapasitede kısa süreli bir etki yaratıyor” diyor. Araştırmacılara göre zeytinyağı, diyabet ve obezite gibi riskleri de sınırlıyor.

ZEYTİNYAĞI AÇ KARNINA TÜKETİLDİĞİNDE BU FAYDALARI DA SAĞLIYOR!Cİ

-Göğsünüze zeytinyağıyla masaj yaparak sarkma problemini düzenleyebilirsiniz.

-Kansere, özellikle de kalın bağırsak (kolon) kanserine karşı sizi korur.

-Daha güçlü ve sağlıklı cilt, saç, tırnak ve kemiklere sahip olmanızı sağlar.

-Karaciğeri temizler.

-Bağışıklık sistemini güçlendirir.

-Bağışıklık sistemini güçlendirir.

-Vücuttaki iltihapları geçirir.

-Kötü huylu kolesterolü azaltır, kan şekerini dengeler.

-Beyninizi korur.

-Göğüs sarkmalarını önler ve büyümelerini sağlar.

-Bebeğiniz için pişik kremi görevi görür.

-Emzirenler için göğüs ucunu iyileştirir.

-Doğum çatlaklarını azaltır.

-Mide ve sindirim sistemini düzenler. 

Kaynak: elmaelma.com

Günün Önemli Haberleri